Betyg och kommentarer: Busfabriken i Helsingborg
Annons
Betyg och kommentarer

Busfabriken i Helsingborg

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Busfabriken i Helsingborg.

» Antal inlägg: 27 st
Galet skitigt
Kul ställe men extremt skitigt! Vi va där när kanske 5 andra barn va där, tidigt en tors efter lunch. Det va extremt skitigt. Skit undanskyfflat bakom div soptunnor, dinosaurier m.m. Man fick säga till om att massa saker inte funger ex. piratskepp, radiobilar. Riktigt dåligt. Kommer aldrig hit igen. Ungarna tyckte till och med det va äckligt att klättra runt o få skräp på fingrarna. Usch! Skärpning!
(2020-02-27)

var tog luften vägen
hej

möjligt att barnen tycker det är roligt där och inte märker något men luften där är KATASTROF , många som har påpekat detta men inget har hänt och ljudnivå är fruktansvärd där , man tycker synf om dom som jobbar där

så har ni möjlighet så välj leos lekland i stället , där har man varit så pass smarta att mat har byggt leklandet för sig å sen skärmat av där föräldrarna kan sitta i lugn å ro och mycket bättre luft där

detta gäller i hbg
(2017-07-04)

Busfabriken
Busfabriken är bra för alla barnen
(2017-02-11)

Super!
Ett roligt lekland från bebis upp till vuxen ålder. Mycket att göra. Ett stort plus är ovanvåningen som är till mindre barn, där kan de små leka utan att bli omkullsprungna. Nedanvåningen är full av roligheter och plats frö massa bus. Hjälpsam personal :D
(2015-07-03)

En av de bättre leklanden
Absolut ett av de bättre lekland vi har besökt. Vi hade med oss barn från 3 år upp till 13 år och alla var nöjda.Extra plus för övervåningen som var speciellt anpassad för barn 0-5 år.
Rent och fräscht, god mat och trevlig personal.
Hit lär vi åka igen.
(2015-06-22)

roligt att va där!
roligt att vara där, fräscht också
(2015-02-11)

Väldigt roligt men dålig säkerhet!
Roligt ställe där barnen hade kunnat underhålla sig en hel dag utan att ändå vara uttråkade. Båda våra söner 1år och 3½ hade väldigt roligt. Dock undrar jag vad de har för säkerhet. Ett barn kan lätt ta sig ut härifrån och om någon annan skulle vilja ta med sig någon annans barn härifrån så skulle det också vara enkel. Visst ska man hålla koll på sina barn, men det kulle lätta hända att de springer ifrån en på det här stora stället. Jag skulle vilja ha några slags grindar innan utgången och en stämpel som visar att jag går med barnet jag kom med.
(2011-08-05)

Behöver service!
Jätteroligt ställe och mycket större än vi förväntade oss. Vi som var där var 4/6/21/24/45 år och hade roligt alla. Kunde satt 10 poäng om airbazokorna fungerat. Dåligt att bara en av många fungerade och även andra saker med tryckluft fungerade inte. Några jättebollar, trampbilar och biorum som det står om i artikeln såg vi inte till. Gärna ett nytt besök där.
(2011-04-04)

Jättebra
Busfabriken är supertoppen. Hela leklandet känns också väl genomtänkt ur säkerhetssynpunkt. Vuxna har precis lika kul som barnen. Det lilla minuset som gör att poängen inte blir 10 av 10 är att ljudnivån är lite för hög samt att personalen är ganska långsamma på att torka smutsiga bord och kladdiga golv i cafédelen.
(2010-04-26)

Kanon
För den hundralappen som det kostar per barn är det mycket prisvärt. Barnen älska det och dom får rasta sig ordentligt. För föräldrarna finns det mesta man behöver.
(2009-07-14)

Paradis för alla mina barn
Inte har jag sett något så fint, rent och fräscht äventyrs lekland för barn. VI var där en regning dag med våra 3 barn och ALLA älskade det. Maten var underbar. Det enda man kan klaga på är att man barnen slutar aldrig tjata om att åka dit igen. Tack Busfabriken för en underbar dag. Vi kommer tillbaka.
(2008-10-31)

Perfekt
Min son älskar att vara på busfabriken, 3 timmar går fort....Vi har även haft kalas där när han fyllde 6 år, det kan jag rekommendera varmt!!
(2008-08-14)

Helt OK
Jag o killarna 5 och 7 var där en söndag . Kanon kul . Snyggt och fräscht . Tjejerna som jobbade var trevliga . Snygga tallrikar , man blir glatt överraskad av att barn kan få sin mat serverad snyggt , i dessa snabbmatstider....Maten tog sin tid , men nu var vi där en söndag och många barnkalas skulle ha sin mat vid en viss tid. Man förstår men vill samtidigt inte vänta . Ändå ...allt var kanon .
(2008-06-29)

Hej Hej
De älsar busfabriken vi ska ditt på tisdag med mammma det ska bli roligty kram
(2008-04-26)

Kuligt!
Busfabriken är roligt för barn i (nästan) alla åldrar. Åk INTE dit ensam med ett spädbarn och en tre-åring...
Det är urusel service när man köper mat (det tar huuur lång tid som helst att få in maten!!!)! Ät innan ni kommer dit! Superroliga leksaker/klätterställningar, även för vuxna!
(2008-03-30)

tack
jag vill veta när busfabriken skapades?
(2008-03-05)

Super på sommaren!
Vi två familjer från Västerås tillbringade tre härliga dagar på Busfabriken i somras. Barnen 1,2,5 och 9år tyckte det var toppen inga problem att spendera tre regniga timmar där. Perfekt att få utlopp för spring och lek när vädret är botten.
(2008-01-23)

Favorit!
Vi stormtrivdes på Busfabriken!
Jag är en mycket kräsen Mamma, som vill mina barn bästa och alltid hittar fel, men här var allt verkligen kanon!!
Rent och snyggt, inga dammtussar i hörnen, ingenting trasigt eller slitet.
Välventilerat och med tanke på de 6000kvm så var ljudnivån rimlig. Matutbudet var mycket bra och hela anläggningen kändes välplanerad och genomtänkt. Barnen 5/3/1 år hade inga problem att spendera 3 timmar här! Vi vuxna hade också jätteroligt bland klätterställningar och rutschkanor.
Väl värt de 100kr per barn och ev. körtid. En upplevelse som vi pratar mycket om och gärna gör om mer än en gång!!!! Testa själv!!!
(2008-01-07)

Kanon!
Bästa leklandet i Helsingborg. Jättekul ställe för barn och vuxna. Jag var skeptisk i början men när jag väl kom dit så vände det helt. Häftig anläggning med genomarbetade miljöer... Kanon, om man ska sätta något minus är det klimatet som är kvavt och ljudnivån hög, men varför leta fel????
(2007-08-25)

En dag på Busfabriken
Till en början trodde vi inte att dottern skulle tycka det var kul, men ack så fel vi fick. Både barn och vuxna lekte en massa och man fick nästan inte med sitt barn hem. 3h låter länge, men fy vad fort tiden den gick. Det som varlte jobbigt var att det var så varmt och kvaft, annars var allt fint.
(2007-08-07)

En toppendag!
Hela familjen hade en toppendag på busfabriken, minus får dom för att det var så kvavt, men annars h ur kul som helst!
(2007-08-06)

En Busig dag för hela familjen
Ett toppen ställe för alla. Mina barn 3, 5 och 10 år gamla kunde inte ha det roligare. Vi köpte ett 10 gångerskort direkt. Fräscht och fint med nått att göra för alla tillochmed de vuxna.
(2007-07-21)

Dyrt och väntan
Dålig fart på servicen, kort kö men ändå lång väntan i matkön. Lite väl dyrt i alla fall för de minsta. (Lägre pris för 1-3 åringar kanske?) Hög ljudnivå. Annars bara +++++ !
(2007-07-15)

Länga väntetider...
Jättekul lekland men STORT minus för att man fick vänta 45 minuter i kö till att beställa mat trots att det endast var 6 personer före. Sedan tog det 55 minuter innan en tallrik med nuggets var klar... Av de 2½ timmar man fick vara där så var detta mycket tid... De verkade totalt oorganiserade i köket och kassan. Se på Mc donalds och lär... Men som sagt leklandet var superkul och för barnen som kunde leka medan jag stod i kö så var de superkul.
(2007-07-13)

kanon
det var en vhoooo upplevelse när man kom dit...kanon....
(2007-07-03)

Busfabriken!!!!!!
Toppen ställe! Ska dit igen!
(2007-07-02)

Busfabriken
Rena himmelriket för alla barn. Där finns allt som behövs, och lite till.
(2007-06-25)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se