Betyg och kommentarer: Karlslundsbadet
Annons
Betyg och kommentarer

Karlslundsbadet

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Karlslundsbadet.

» Antal inlägg: 15 st
Testfamilj
Hade en rolig dag med 2 barn (9 mån, 4 år). Alltid lika skoj
(2016-07-28)

rolig rutschbana har de där.
(2015-02-11)

Helnöjd! Ångbastun var himmelriket satt på jorden. Rekomenderas starkt
(2014-11-08)

bra
kul
(2013-05-06)

Hade en helt otroligt kul dag!
Jättetrevligt badland! Bra service, rent och kul attraktioner.
(2012-04-20)

<3
Grymt kul bad. man kan helt enkalt inte ha tråkigt där. Om du inte varit där. dra dig på en gång och var med om stunden du aldrig kommer glömma. (:
(2011-12-09)

kul för allla åldrar
Mycket trevligt familjebad för alla åldrar. Vi var där för första gången i fredags och hade jättekul. Vi var där precis när dem öppnade kl 10 och stannade ca 3 timmar. Kan verkligen rekommendare som dagsutflykt. Kombinera gärna med lite skridskoåkning i ishallen brevid.
(2009-10-13)

Super kul
Detta bad rekomenderar jag det är super kul.
(2008-12-02)

Alltid lika kul
Ett perfekt äventyrsbad för barnfamiljer. Rent, fräscht och trevlig personal. Hela familjen har kul här - för en rimlig peng.
(2007-01-22)

Kul för små vattenfantaster!
I somras gjorde vi en endagsutflykt söderut från Göteborg och hamnade på Karlslundsbadet. Detta visade sig vara ett fantastiskt badlandskap för våra killar (6, 3 år) som älskar vattenrutschkanor! Ett plus var att det fanns inne- och utebassäng. Bubbelpoolen uppskattades av hela familjen, förstås. Det blev sammanfattningsvis en dag med massor av kul vattenlek och god fika till ett bra pris.
(2006-10-09)

Trevligt och lagom stort
jag tycker att det känns bra med äventyrsbad som inte är gigantiska för jag blir orolig när jag inte ser var mina barn är (har 3 barn att hålla reda på). Här på Karlslundsbadet kan jag ha ganska bra koll och det känns superbra. Måste också säga att jag tycker att det är kanon att det finns såna här betygsmöjligheter på Barnsemester-sidan. Numera kollar jag ALLTID vilket betyg ett ställe har fått av andra familjer innan jag åker dit. Det är kanon!
(2006-08-15)

kanonroligt
Ett mysigtbadhus med mycket skojigt.Passar hela familjen
Vi återkommer ofta
(2006-07-29)

Roligt för hela familjen!
Helt otroligt roligt badhas. Här finns allt från lilla blaskbassängen till den riktigt häftiga vattenrutschkanan. På detta badhus kan familjen spendera en hel dag utan att tröttna. En given favorit som vår familj vamt vill rekommendera till alla som ännu inte har provat på. Värt varande krona.
(2006-06-17)

Perfekt för hela familjen!
Vi är där varannan ,var tredje vecka med våra tre barn, 6,4 och 1,5 år. Tycker det djupnar fort i den stora bassängen, barnen bottnar inte så länge, även om de två äldsta är simkunniga.Bra ställe annars, badvakterna har ögonen med sig och har haft koll på läget de gångerna vi har varit där.

Bästa tiden är en fredagem, men det kanske man inte ska tipsa om! Blir oftast då vi är där, och då är där inte så mycket folk.
(2006-05-07)

karslundsbadet
Trevligt familjebadhus som har det mesta. Våra barn på tre och sex år stormtrivdes och även deras kusin på 10 år tycker detta bad är roligt. Trevligt att man kan ta en fika/mat paus utan att behöva lämna bassängområdet.
Saknar bara vågor och en längre strömkanal.
Detta badet ska vi besöka igen!
(2006-01-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 3          G93      
TL     K    S     3UK
 1    S7O   SQ3      
 2     H    G 9   JF3
7TQ         E3C      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se