Betyg och kommentarer: Kallbadhuset Bjerreds Saltsjöbad
Annons
Betyg och kommentarer

Kallbadhuset Bjerreds Saltsjöbad

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Kallbadhuset Bjerreds Saltsjöbad.

» Antal inlägg: 1 st
Barnen modigare än föräldrarna!
Hej! Vi har badat här några gånger, både på sommaren och vintern. Det låter kanske dumt att ta med barnen på vinterbad men när vi provade visade det sig att barnen var modigare än vi mammor (var där med min kompis och hennes barn). Först bastade vi och det var fint för det är 2 glasväggar i bastun ut mot havet. Sen gick vi ner för badtrappan för att doppa oss i det vinterkalla vattnet. Jag och min kompis skrek och skrattade hysteriskt men barnen var tuffare, de gick bara ner och doppade sig utan trams men sen sprang de upp i bastun fortare än kvickt. De tyckte det var jättespännande och berättade om äventyret för alla fröknarna i skolan! När vi var här i somras åt vi lunch därute i restaurangen och man kan sitta ute i solen eller inomhus. Det var trevligt. Finns en del solstolar också. De hade lagt ut en flytbrygga i vattnet till barnen som de hoppade från och hade roligt.
(2006-05-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


SQN         TH7      
  Y    T    K     TP1
SEA   8DO   FU6      
X      1      H   OO4
NYM         P64      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se