Betyg och kommentarer: Pannkaksladan
Annons
Betyg och kommentarer

Pannkaksladan

5.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Pannkaksladan.

» Antal inlägg: 20 st
Besviken
Tyckte det var ett sjabbigt ställe. 720 kr för en familj (2 vuxna o 2 barn), jättedyrt för några pannkakor, som dessutom inte var särskilt goda, ingen känsla av nygjorda. Sen dessutom betala extra för aktiviteterna. Inte tillåtet att mata o klappa kaninerna. Nä, absolut inget jag rekomenderar!
(2023-08-10)

Det har hänt en del på 10 år
Besökte Pannkaksladan för andra gången sommaren 2019 och tänkte nu inför kommande sommar lämna några positiva rader men efter att ha läst de mycket gamla kommentarerna som finns här , måste jag först bara kommentera dem: För det första är de uråldriga och inte relevanta. Det har hänt otroligt mycket på platsen sedan 2010, typ. Dessutom tycks de flesta inte förstå att en tredjedel av matpriset typ är inbakat inträde och går till djuren. Dessutom ingår dricka. Nä läs inte de gamla resentionerna med relevans. De är missvisande. Nu till min resention: Kanonbra utflyktsmål, och om du bara vill titta på djur så är det gratis.
(2020-03-22)

Något för alla
Vilken pannkaksbuffe! Allt o lite till. Mycket trevliga djur o annan förströelse efter maten.
(2019-09-18)

Jättetrevligt!!
Varit på Pannkaksladan med min 7-åriga dotter. Gratis inträde till att se och klappa på alla djuren. Vi klappade grisar, kaniner, åsnor, hästar, getter och får. Där fanns även alpacka och lamadjur som dock inte ville bli klappade, fast de var framme och var nyfikna. Det fanns många toaletter och de var rena, kostade inget även om man inte hade betalat något för att vara där. Att jag poängterar att det var gratis beror på att så många har skrivit ner detta utflyktsmål och skrivit att det bara är kommersiellt och dyrt så att jag funderade på att inte åka hit. Förstår inte de recensionerna när föräldrar inte har vett att beställa rätt måltid till barnen och sedan blir irriterade på stället för att de inte tycker att barnen har ätit för hela pengen. Det är föräldrars uppgift att välja, köp en vanlig glass till småttingarna eller ät någon annanstans. Alla deras priser står på deras hemsida, så det är ingen överraskning. Dessutom var det trevlig personal även om det inte var av den extroverta typen. Frågade noggrant om vi ätit deras buffé tidigare, vilket vi aldrig har gjort. Då berättade de om hur buffén var upplagd för att vi inte skulle missa något. Kan varmt rekommendera detta ställe!! Vi hade en toppendag! Förresten till er som gnäller om kommersiellt jippo: Går ni och jobbar ideellt på era jobb för att folk ska komma dragandes med sina barn? Mycket konstigt tänk... Ha en underbar tur!!
(2017-08-12)

Skräckfilmsdekor
Läskigt, pengarjagande. Hoppa i en gammal hoppborg från Max, betala 10kr, åk en gamla sliten elbil fyra minuter, betala 10kr osv osv...
Kaninerna var söta, pannkakorna var okej men inte något speciellt, gillar man godis och sirap så är det nog bra.
Ingen plats inne för vagn eller barnstol.
Omysigt...
(2015-06-22)

Jättetrevligt!
Jag var där med mina två barn, 2 och 6 år gamla. Vi hade jätteroligt och gick på djursafari där alla barnen fick vara med och hälsa på alla djuren. Dom har verkligen utvecklats sen jag var där första året, dom hade utökat sin buffé, så även om jag inte är någon storätare av pannkakor kunde jag äta i buffén ändå. Det var jättegott. Personalen var jätterar mot barnen och ponnyridningen upplevde jag var mycket roligare än på många andra ställen. Flickorna som höll i det ansträngde sig verkligen för att dom skulle få göra mer än att bara gå fram och tillbaka! Hit kommer jag igen!
(2014-01-22)

För dyrt
Vi besökte pannkaksladan igår. Våra barn är 1 år och 2 år gamla. Vi betalade 460 kr. en ettåring och en tvååring äter inte mycket. vi betalade för dom 160 kronor för var sin halv pannkaka och lite grädde. Priserna borde överlag ses igenom. Visst får de kunder, för man har åkt långt för att äta där. Men man gör det bara en gång. Det blir inget återbesök för vår del. Vi känner oss ganska lurade. För hundra kronor till så hade vi fått en heldag på tosselilla. Nu fick vi lite pannkakor och fick titta på kaniner genom ett staket. Vi fick betala för hoppa i ett slitet hopptorn, betala för att köra små bilar och betala för att gräva lite sand. Totalt gick detta på 500 kronor. Inte värt det.
(2013-07-30)

Dyrt!!!
Ska man verkligen behöva betala 100 kronor för att ett barn ska få äta några pannkakor?! Tydligen behöver man det om man åker hit. Och hur många pannkakor ska föräldrarna behöva äta flör att det ska löna sig för de 150:- som det kostar per vuxen?!
Sjuka överpriser!
(2013-07-18)

Inte värt pengarna
Vi var tre vuxna och en 10-åring som betalde 550 kr. för att äta pannkakor på en gammal obekväm träbänk. 150 kr. per vuxen och 100 för barnet. Den summan motsvarades inte av varken service, mat eller atmosfär tyvärr. Pannkakorna var helt okej, men lokalen shabbig och personalen inte serviceminded alls. För det priset få man betydligt mer och bättre mat och service någon annanstans! Summa summarum: rekommenderar det absolut inte.
(2013-07-04)

Vi tyckte det var bra!
Goda pannkakor av alla sorter och utanför fanns det några djur och hoppborg.
(2012-08-05)

överskattat!
Pannkakorna var goda annars så vill dom ha betalt för allt. För min 1:åring kosta buffén 65kr och hon åt 2 pannkakor (dom är typ 10cm i diameter). Utanför fanns det en liten hoppborg (kostar 10kr), el-grävmaskin (kostar 10kr), elbilar på typ 5kvm som ochså kostar. Dom djuren dom hade var inne i elstängsel på så stora ytor att dom inte ens var i närheten man fick även inte röra dom eller ge dom mat. Så något mer än pannkakor ska dom inte hålla på med för allt annat är en besvikelse...
(2012-08-01)

Besviken!
Åkte dit med familjen idag...stor besvikelse får jag säga! Knappt några djur, lekplatsen var väldigt liten, pannkakorna goda men KALLA och så var det SVINDYRT! Tråkigt.
(2012-06-06)

Helt otroligt kul o bra
Var med familjen på Pannkaksladan i Höganäs nu i helgen. Vädret var kass, men vad gjorde det...
Vi hade paraply för att kunna träffa alla djuren och inne i ladan fanns allt små och stora barn kan tänka sig; choklad och blåbärspannkakaor, bacon och tjockpannakaka med fläsk. För att inte tala om de gigantiska kristallkronorna i taket och personalen.
Nä, vi är nöjda. Upplevelsen var total och om vi ibnte bodde så långt bort skulle vi ha såväl släktträff som barnkalas där. Ägaren sa att många har bröllop och födelsedagsfester på kvällarna och det förstår jag. En mer perfekt festlokal tror jag inte finns på andra platser./
Gunther
(2011-08-28)

Otroligt dåligt!
Vi åkte dit med stora förväntningar. Jag menar en restaurang som har pannkakor som specialitet bör göra fantastiska sådana. Men jag kan tyvärr inte rekomendera detta ställe till någon. Pannkakorna var hutlöst dyra (30:- för 1 amerikansk pannkaka) och inte alls goda. Sirapen de serverade till de amerikanska pannkakorna var av dålig kvalite och gjorde inte saken bättre.

Stället luktade inte alls fräscht och var allmänt schabbigt.

Nej, lägg pengarna någon annanstans istället för hos pannkaksladan.
(2011-07-27)

Kanooooon!!!
Vi besökte pannkaksladan utan att riktigt veta något om den och blev oerhört positivt överakskade, vilket perfekt ställe. Härlig atmosfär, trevlig personal och vansinnigt goda pannkakor. De yngre barnen i sällskapet rasade av sig på lekplatsen och de lite äldre kollade in alla djur. Svea och Lennart var klara favoriter hos oss alla! Fast visst ÄR lamorna söta och hönsen...så tuffa hönor ser man inte ofta!
Vi är helnöjda och rekommenderar varmt ett besök!
(2011-07-08)

Toppenlunch!
Vi var där med tre barn i åldrarna 10, 9 och 7år. Lekplatsen var gjord för mindre barn men i övrigt älskade de djuren, särskilt lamorna och fårtackan med sitt lamm. Den roligaste aktiviteten tyckte de var att kasta lasso. Maten gick ner i ett jehu. 7 olika sorters pannkakor, allt från fläskpannkaka till friterad pannkaka. Olika tillval som sirap, chokladsirap, godis till dessert och frukt gjorde ju inte det hela sämre. Rabatt på glass om man ville ha det till dessert men det var ingen som orkade smaka efter alla pannkakorna.
(2011-06-07)

Fina djur
Vi träffade många fina djur på Pannkaksladan. Min dotter fick till och med mata ett lamm och var överlycklig. Ni som inte hittade djuren, gick ni bara runt ladan? Alpackorna och hästarna var lite längre bort, men vi träffade både får, kaniner, grisar, höns, hästar, alpackor, en katt och hästar. Väldigt vackra hästar, fast de gick ju ganska långt ned. Vi tyckte maten var toppen och srvicen bra. Vi har inget att klaga på. Vi kunde till och med få mjölkfria pannkakor till vår yngsta.
Karin
(2011-05-10)

var fanns djuren??
tråkigt då vi åkte för att titta på djur och mysa med dem, så fanns där knappt ens en gång hälften av de som det stod på hemsidan. Maten var kall, kändes väldigt budget, men dem tog bra betalt. servicen var ok (men lite besvärade och sega..)
(2011-04-22)

Besvikna!!!
Väldigt besvikna på pannkaksladan dålig service. ENDAST VÄLDIGT få av de utlovade djuren fanns på plats.. kalla pannkakor iskallt kaffe. Dåligt att välja på i buffen, Dyrt... att spendera en hel eller halvdag där är svårt en timme max.
(2011-04-22)

mysig atmosfär!
Mysig atmosfär, underbara pannkakor och söta djur.
Lekplatsen är perfekt för barnen, rutschbana, massor med olika leksaker, lekstuga m.m.
Ett perfekt ställe för barnfamiljer!
(2010-05-19)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


BKO         95J      
P 9    C      X   CW1
XFK   E8X   D4B      
5 J    5      4   UST
NI4         STT      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se