Betyg och kommentarer: Dunkers kulturhus
Annons
Betyg och kommentarer

Dunkers kulturhus

6

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Dunkers kulturhus.

» Antal inlägg: 5 st
Dunkers kulturhus
Petssonutställningen var lagom stor och uppskattades av det mindre barnet på 5 år. Det äldre på 9 tröttnade snabbt, rörliga aktiviteter som klätterställning eller annat hade hjälpt till här men dylikt saknades. Fint gjort men räkna inte med något längre underhållsvärde. Övriga, mer permanenta, utställningar var fina även de men absolut inte riktade åt barn.
(2016-11-25)

Dunkers kulturhus
Tog med familjen till Dunkers och vi tyckte att det var lagom stort för en liten eftermiddagsutflykt. Våra barn gillade den vanliga utställningen om Helsingborg bäst, det gjorde vi vuxna också.
(2016-08-19)

Fint illustrerat liten leksaksutställning
Lugnt och fint, inte så mycket folk. Sonen på 3.5 År uppskattade det. Uppskattade att det var mer än bara Pettson och Findus.
(2016-08-07)

Dunkers kulturhus
Passade på att en mulen sommardag besöka Dunkers kulturhus. Vi var 4 vuxna och tre barn, 2-4 år gamla. Ingen i sällskapet hade varit där förr.

Vi hade nog alla förväntat oss mer. Petssonutställningen, som var den som lockat oss mest var stor och mysig men det fanns inte så mycket att göra... Barnen klädde ut sig, tittade tv och lekte med magnetiska bokstäver. Efter en timme kände vi oss färdiga och begav oss vidare i huset. Gick in om Camilla Thulins klädutställning men det var inte så kul för små barn (och stressigt för föräldrarna, då man inte fick röra något!)

Billig entré, vilket är positivt om man bara vill ha en lättare utflykt av slaget "komma hemifrån lite". Och för oss var det inte mycket mer än så...
(2016-07-20)

Dunkers kulturhus
Besökte Dunkers kulturhus för att ta del av deras Pettson och Findus-utställning. 2 vuxna tillsammans med en treåring och en sexåring. Vi vuxna var inte särskilt imponerade av utställningen och ville gå därifrån efter en halvtimme. Barnen hade roligt och ville stanna kvar. De klädde ut sig i Pettson- och Finduskläder, lekte i de olika rummen och miljöerna, tryckte på knappen som satte igång fyrverkerierna mm. Vi har läst mycket Pettson och Findus inför besöket och det gjorde att barnen tyckte att besöket var extra roligt. Vi enades till slut om att ge föreställningen betyget 3 av 5, men betyget hade stigit rejält om det hade funnits någon teaterföreställning eller skådespelare på plats. Sexåringen har varit på Pettson och Findus-utställningen på Kulturen i Lund och tyckte att utställningen på Dunkers kulturhus var bättre.
(2016-06-25)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


OPG         TK6      
  S    Q      K   ETI
RL7   YMN     W      
  H    G      L   5TL
9SI           U      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se