Betyg och kommentarer: Högevallsbadet
Annons
Betyg och kommentarer

Högevallsbadet

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Högevallsbadet.

» Antal inlägg: 7 st
Bra. Kul
Det här var kul. Men jag gillar inte så mycket vågmaskinen för den är farlig. Jag var nära en gång att dö. Annars är allt bra
(2019-02-18)

Superbra!
Vi åkte dit med två familjer och samtliga supernöjda! Fullt men lagom med folk, rent och fräscht! Men framförallt kanonpersonal! Mycket personal, kändes tryggt! Trevliga och hjälpsamma! De har nolltolerans mot stök, bus och otrevligheter!
Vi fick en mycket positiv upplevelse!
Mvh/ Jens m fam.
(2017-02-21)

Kom inte ens in...
Jättedåligt med parkeringar för det första. SVINDYR parkering (22:-/h) och man får bara stå max 4 timmar. Fyra timmar brukar inte vara mycket på ett äventyrsbad... När man väl kom in i entren så visar det sig att det är fullt!?! Tydligen kan dom bara ta in 250 pers och sen blir det kösystem med nummerlappar så när en familj går ut så kan nästa gå in. Visst är det bra att man tänker på säkerheten men det stod inget om detta på deras hemsida. Vi hade ändå cirka en timmes bilresa enkel resa. Hade det stått info om detta så hade man ju kunnat välja om det var värt ett försök eller ej.
(2016-07-12)

Fint men akta er för vildforsen
Detta är ett fräscht och trevligt bad med bra vågbassäng, men akta er lite för vildforsen. Jag hade en mycket obehaglig upplevelse där: Jag och min son tänkte åka den rutschkanan för det var den enda passande honom (Det finns två stora också). I början av banan står det en badvakt och berättar för nya åkare att på slutet där man kommer ut i en liten bassäng bildas en virvel och man ska söka sig ut mot kanterna för att inte hamna i den. Jag säger då (han uppmanar oss dock inte) att min son som är 6 år, kanske ska ha flytväst (finns tillgängligt), han håller med om det. Vi åker och själva kanan är ok, men när vi kommer ut i bassängen sugs jag ner under vattnet och har svårt att ta mig upp till ytan. Jag försöker söka mig ut mot kanten men lyckas inte. Lyckas inte heller ta mig upp till trappan, jag sugs ut i virveln. En badvakt som står med en "krok" bryr sig inte, men en man som står i trappan räcker ut handen och drar mig upp. Min son hade ju som tur var flytväst och kan ta sig upp själv. Jag har mailat badhuset om händelsen utan att få någon förståelse eller ursäkt. De säger bara att forsen är ritad av en av Sveriges bästa arkitekter och mycket genomtänkt. Vill bara säga att ni ska akta er och ha flytväst på mindre barn samt vara beredda på slutet.
(2015-10-31)

Mysigt, kul och fräscht!
Trevligt bad som jag kan rekommendera varmt. Var där med en 7-åring och en 10-åring och de stormtrivdes. Rent och fräscht också!
(2014-11-07)

Värt ett besök
Äventyrsbadet är inte så stort, men bra planerat. Vi åkte dit med tre tjejer i 11 års åldern och de ville inte åka hem, trots 3-4 timmars badande. Äventyrsbadet ligger i anslutning till traditionella bassänger med trampoliner, den högsta är 10 m. Nytt och fräscht. De har en smart lösning med elektronisk nyckel i armbandet som delas ut i entrén. Med den låser man skåpet elektroniskt i omklädningsrummet.
(2014-01-11)

Litet men mysigt äventyrsbad!
Högevallsbadet är ett bra äventyrsbad med något för alla åldrar. Plaskpool för de minsta barnen, vågor ibland i stora poolen, snabba vattenrutschbanor för stora barn, tonåringar och vuxna, strömkanaler både ute och inne, en klättervägg där man får klättra igenom två vattenfall och en mysig varmvattenslagun med massagestrålar. Våra barn är 8 och 11 och vi hade jättekul här!
(2013-10-27)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


9LY         W7R      
  T    C    I T   ND8
DT1   HXC   M9E      
6      Q      P   Y1A
LL4         JDN      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se