Betyg och kommentarer: Leos Lekland i Malmö (Stadiongatan)
Annons
Betyg och kommentarer

Leos Lekland i Malmö (Stadiongatan)

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Leos Lekland i Malmö (Stadiongatan).

» Antal inlägg: 7 st
Besviken
Vi var där idag med vårt son, personen som jobbade i kassan frågade inte ens hur gammalt barnet var! Betalade mer vad vi skulle, frågade en annan person hon visste ingenting!! Hon skulle få reda på priset, om man jobbar där så tycker jag man ska kunna priset utan till. Vi fick pengarna tillbaka!! Samt vid stängningen dem hade så bråttom , de va en halv timme kvar! Kom till vårt bord och sprayade vi fick i vårt mat! Ej provisionella personer som jobbar där!, var jätte besviken! Samt stängde kassan 5min innan!,
(2014-03-22)

betyg
Jag är 12 år och jag var på leos lekland när jag var 11 eller när jag precis hade fyllt 12 (minns inte). Och jag tyckte inte att det var så roligt.... Jag tycker att det nog är roligare för barn i 6-9 års åldern*, det är därför jag ger leos lekland betyget 5 av 10 ;)
(2013-08-23)

vi var där med vår son på 5år och dotter på 10år.det är mycket kul att hitta på,men de gick hela tiden och väntade på att få träffa leo.när han väl kom ut så var han där i max 3min och sedan gick han in igen.en riktig besvikelse!!!!!!
(2013-04-27)

toppen
vi var där med våra 4 barn och det var absolut toppen :) bäst av allt var det för våra tvillingar på 5 år, herrejösses, dom var aldeles genomblöta och svettiga efteråt som dom sprungit av sig :). stora, goda lekytor, uppbyggt riktigt häftigt. däremot för vår son som var 1 och ett halvt var det lite si sådär :/. lekytan för dom små barnen var ganska tråkig, och man kunde knappt släppa honom lös bland alla stora barnen då det var aldeles för tufft tempo för så små barn, så priset för honom blev ganska dyrt.
negativt var även att där var jätte grisigt, smuttsigt, toaletterna vägrade jag sätta mina barn på, så dom fick gå ut och ställa sig utomhus och kissa. skåpen man kunde hyra och låsa in sina ytterkläder i var dyra, och pengen försvann efter varje gång man öppnade skåper, så skulle man behöva komma in i skåpet för att hämta ex. plånboken, så fick man lägga i en ny 5 a. detta kan bli ganska dyrt, då man kanske behöver komma in i skåpet några gånger av olika anledningar!!! men absolut värt ett besök då mina tvillingar hade suuuuuper roligt :)
(2012-09-23)

Morfar till Elias
Trevligt fint Lekland och fräscht,jag och mitt barnbarn trivdes som en fisk i vattnet blev både svettig och trött efter 6 tim lek. Dock minus på min hamburgare som var iskallt bröd till skärpning kocken.
(2011-10-31)

Fräscht och skoj!
Besökte detta nya lekland en vecka efter invigningen. Väldigt snyggt och superfräscht. Kul aktiviteter för både 3 1/2-åringen och 7 1/2-åringen. Bra och överskådligt, trevligt fik, fina kalasrum. Nytt för oss var en slags vulkan med stor rutschbana, där man kunde klättra upp längs mjuka väggar. Vi kommer tillbaka!!
(2011-10-20)

TOPPEN !!!
Super nöjd ett jätte fint Lekland med stora ytor, snyggt och Fräscht. Fint Cafè med plats för alla & trevlig personal :).
Min snart 2 år fyllda påg sprang runt som en Duracell kanin ;) och min andra påg på snart 4 år var precis överallt hela tiden och helt genom svettig när han skulle hem ;). Så helt klart TOPP betyg och värt ett besök flera gånger om :).
(2011-08-06)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


QEI         TNT      
  U    T      T   PWW
BIP   SU1   4CT      
E      J    5     7AT
9TR         UD2      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se