Betyg och kommentarer: Upzone i Ängelholm
Annons
Betyg och kommentarer

Upzone i Ängelholm

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Upzone i Ängelholm.

» Antal inlägg: 5 st
Inget för små barn
Förvånad att föräldrar släpar upp sina små ( under 13) i träden. För oss andra är det en fantastisk anläggning som är grymt utmanande. För de små är det bättre att vänta några år
(2020-10-26)

Dåligt. För lite och fel personal.
Banorna är inte anpassade för barn under 14-15 år. Säkerhetssystem är bra men komplicerat vilket i kombination med en station som personalen erkände hade mycket problem gjorde att vår dotter fastnade. Fanns ingen personal i närheten, men fick så småningom hjälp. Inte kul när ens barn står och gråter & man inte kan göra något. Bristande empati från personalen, dock inte otrevliga men de skyllde ifrån sig med att de inte hade gjort banan & därmed inte hade något ansvar. De vet om att en station har problem och så gör man inget åt det. Går aldrig dit igen.
Svar från Upzone:
Hej Jonas,

Tack för ditt svar, vad tråkigt att ni känner så. Vår personal rör sig runt om i parken hela tiden för att kunna hjälpa alla klättrare uppe i träden och har tyvärr varit upptagen med att hjälpa någon annan just då. Vi håller för fullt på att försöka hitta en lösning på stationen så att det inte ska hända igen.
Tack för din feedback och jag hoppas att ni kommer vilja besöka oss någon i framtiden igen.

MVH
Clara, Upzone Äventyrsparker
(2020-07-06)

Härlig omgivning och utmanande
En superrolig aktivitet med familjen eller kompisgänget. Underbar natur runt omkring och olika svårigheter så det finns något för alla. Svårt att säga vilken ålder som är mest lämplig, det beror helt och hållet på barnet huruvida de gillar höjder och utmaningar :)
(2019-08-28)

Hisnande o spännande
Roligt och läskigt på en o samma gång. Gillar du höjder så ja det är verkligen utmanande o hisnande att klättra bland träden! MEN det är inget för den som är höjdrädd. Säkerheten är hög så det känns tryggt. En kul grej för hela familjen.
(2016-09-02)

Kanonkul!
Detta var fantastisk roligt. Du får utmana dig själv men börja på lång nivå och jobba dig upp. Säkerheten är hög och det är enormt roligt. Inte var dag men får känna sig som Tarzan och svinga sig i trädkronorna!
(2016-07-03)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 I          J2D      
Y3     3    X     XEN
 9    SK4   GUJ      
 1     L      4   XRU
6A1         D5D      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se