Betyg och kommentarer: Vanningen
Annons
Betyg och kommentarer

Vanningen

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Vanningen.

» Antal inlägg: 7 st
Lugnt bad
Ganska litet bad och sällan mycket folk - väldigt skönt. Vi har en bebis som tycker det är väldigt kul här. Inte det mest avancerade badhuset, men ändå bra nog.
(2017-07-19)

Lugnt och skönt
Sällan mycket folk. Kanske för att det är lite kallt i äventyrsbadet.
(2017-06-25)

Trevligt helgbesök
Besökte Vanningen en lördag med en 2-åring och en 6-åring. Det hade gärna kunnat vara någon grad varmare i vattnet! Vattenrutschbanan var helt ok, och det fanns mycket leksaker utlagda i vattnet. Skön bubbelpool! Liten barnpool för barn upp till 7 år i förälders sällskap med saker för de små, som är öppen när det inte är simskola. Varmt och skönt! Vågmaskinen var ur funktion så det fick vi aldrig provat. Man kan ta med sig egen mat eller köpa enkelt (typ korv m bröd) på plats. Våt- och torrbastu i omklädningsrummen. Rent och snyggt överlag.
(2010-09-25)

Man har bra koll!!!
Det bästa med Vanningen är att man har så bra uppsikt över barnen. Vattenrutschbanan må ha några år på nacken, men den går fort! Vågorna är också tillräckliga!
(2008-12-04)

Helt okey men lite trist. i längden..
Har varit på Vanningen flera ggr. Fungerar alldeles utmärkt för motion o avslappning. Önskar bara att det kunde vara renare samt att det fanns en restaurang som det gjorde innan. Tyvärr har de tagit bort den o ersatt det med kaffemaskiner o glassmaskiner. Å andra sidan kan man ju själv ta med sej fika o sitta vid något av borden. Rutschkanan är kul för barnen men nog inte så roligt i längden för tonåringarna som säkert vill ha lite mer. Stora bassängen har 1 gång i halvtimman en våg som kan bli rätt kraftig på det djupa vattnet. Bassängen börjar som en liten strand med lågt vatten o blir djupare efter hand. Bubbelpoolen jätteskön. Där kan man ligga o ändå ha full koll på vad barnen gör. Varma duschar finns också. Men hela stället andas ändå en längtan efter upprustning. Varför inte köra utomhusbad?
De har bra parkering.
(2008-07-08)

Lite folk och lugnt
Vanningen är för det mesta lugnt och har för det mesta inte för många besökare. Sonen (9 år) tyckte att rutschkanan var tillräkligt häftig.
(2008-01-10)

BUBBELPOOL
FUNGERAR ALDRIG. SKRIV GÄRNA PÅ HEMSIDAN OM DEN INTE FUNGERAR ELLER HAR BLIVIT UTBYTT. JAG KOMMER ENBART DIT FÖR ATT FÅ VÄRME FÖR MINA LEDER. JAG HAR BLIVIT BESVIKEN MÅNGA GÅNGER. + TILL EN TJEJ SOM HAR LÅTIT MIG SITTA I DET VARMA VATTNET I SIMMUNDERVISNINGS BASSÄNGEN, NÄR DÄR HAR VARIT LEDIGT. SONEN PÅ 7ÅR TYCKER DET ÄR OKEJ ATT BADA PÅ VANNINGEN, MEN FÖREDRAR OXIEBADET.
(2007-10-28)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


FTA         QQH      
5      N      1   T6H
WTI   MPT   213      
K X    D      I   H33
16B         XSK      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se