Betyg och kommentarer: Ugglebadet
Annons
Betyg och kommentarer

Ugglebadet

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Ugglebadet.

» Antal inlägg: 8 st
Inomhusbadet
Inomhusbadet är perfekt för alla åldrar, mysigt lagom litet ställe!
(2019-07-31)

UNDERBART !
SÄGER BARA EN SAK PERSONALEN !!!!!!!!!
(2014-11-26)

Kanon!
Köpte säsongskort (till utomhus badet) för familjen igår och har redan använt det två gånger, 3 gånger till och det har betalt sig. Fräscht och fint!
(2014-07-06)

Helt okej
Har varit här många gånger. Mina barn har gått babysim och simskola här. Bra priser trevlig personal. Har varm bad vissa dagar i vecka pool 34 grader då. Annars 29. En ruchkanna inne som alla barn kan åka går inte så fort. Inne är det super bra. Ute finns det 2 rutchkannor plaskdam pool mellan en stor och en man kan hoppa från hopptornet. Här är bara jätte bra och mina barn älskar ugglebadet. Finns allt tycker jag.
(2009-02-02)

Familjekul!
Har en familj med spridda åldrar 9,7,2 då passar detta ypperligt, lätt att ha koll på dem även om jag är där utan min man.
(2006-06-14)

Njaaa nr 2
Har varit där många gånger, och tycker där finns både + och -.
Kanon att barnpoolen är så stor, våra äldsta , 6 och 4 bottnar i hela, och den minste ,1 ,5år, plaskar runt ganska bra. Den minsta babypoolen är däremot inte så fräsch, har alltid varit grusig när vi varit där.
Någon skrev om omklädningsrummen, bra med barnstol och balja, men ofta snuskigt på golven! Grus, hårtussar och klädludd mm.
Har också flera gånger halkat på väg från omkl.rum ut till poolen, där golvet sluttar lite och blir halt.
Oftast varmt gott vatten i barnpoolen, men kallt så barnen blir blå om läpparna i den stora. Har inte varit där på somaren, får väl testa det i år....
(2006-05-07)

njaa..
Tycker det är dyrt inträde..iallafall för de små..kunde gott varit gratis tilo med 3 år!!!
Likadant med ickke-badande--de borde få gå in gratis (åtminstone under inomhusperioden!!)
Men annars ett bra bad, hyfsade priser i kiosken......lite liten utomhus-babypool bara men man kan inte få allt..=)
(2006-03-12)

Toppen!
Har man små barn finns barnstolar att låna in i duschen och i allafall på damernas finns även badbalja. Rutschkana för barnen och bubbelpool för vuxna eller både och! Bord och stolar vid barnbassängen så man kan fika eget eller köpa i kiosken till hyfsat pris. Skönt med extra varmt vatten många dagar i bassängen.
Stora grönytor ute och rutschkanor och bassänger. Kiosk med hyfsade priser.
Stor parkering nära ingången.
(2006-01-18)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se