Betyg och kommentarer: Ön Ven
Annons
Betyg och kommentarer

Ön Ven

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Ön Ven.

» Antal inlägg: 6 st
Mysig ö med mycket att upptäcka!
Vi var på Ven i helgen och hyrde cyklar och spelade fotbollsgolf. Vi hade jättekul allihop. Barnen som är snart 12 och 9 tyckte att fotbollsgolfen var bäst men gillade också cykelrundan mycket. Vi cyklade till kyrkbacken och tillbaka tvärs över ön. Det är fin natur och en avslappnad stämning på ön särskilt om man åker dit på för eller eftersäsong. Enda nackdelen att åka på våren var att glassfabriken inte hade öppnat än... Men då har vi ju en anledning att åka dit snart igen!
(2014-05-22)

Underbart för hela familjen!
Håller med de två betygsättarna under mig här - har inte så mkt mer att tillägga mer än att man under högsäsong får vara beredd på att det är mkt folk på ön, med en del köer till båtar och cykeluthyrning. Vi var där en lördag i början av augusti och det var väldigt mkt turister på ön. Men förutom det var allting bara en höjdarupplevelse för alla i familjen (två vuxna och två barn, 4,5 resp 7,5 år.)

Vi ska försöka åka dit igen snart igen :-)
(2010-08-09)

Har tillbringat en härlig, solig dag på Ven med familjen. Vi hyrde cyklar och tog oss runt hela ön. Det är korta avstånd till allt, så vi stannade ofta och fikade, badade, hoppade på stenar, åt glass, tittade på utsikten och på sevärdheter. På en del ställen är cykelvägarna väldigt smala, så vid möten får man ta det lugnt. Det förekommer en del bilar och bussar på ön, men de flesta cyklar (eller kör golfbil!)
(2010-08-05)

En fantastisk dag
Idag tog jag och min familj morgonbåten från Råå (helsingborg) till Ven. Barnen 3 och 6 år gamla tyckte båtfärden var spännande. Vi hyrde cyklar, en del kö men ganska smidigt. Det finns barncyklar 20 tum, barnkärror med sitsar, cyklar med påhängda barncyklar mm. Vår 6 åring har nästan nyss lärt sig cykla, så det var inget alternativ med egen cykel till henne. Man ska tänka på att ön är backig, och vissa cykelstigar (med idel möten av andra cyklister) är otroligt smala, och en del branter är inte att leka med... Men gud så underbart vi hade det. Vi stannade på flertalet lekplatser och badstränder. Fikade lite varstans. Och hade inte barnen varit med att säkert ett och annat besök på nåt galleri varit givet. Och alla dessa underbara trädgårdar och blommor att beundra. Ja, för att då inte tala om hela den fantastiska utsikten!!! Båten for hem halv fem, och timmarna bara flög iväg. Barnen hade jättekul hela dagen. Nästa gång stannar vi säkert över en natt på vandrarhem eller campingstuga! Jag kan varmt rekommendera denna vackra ö!
(2008-07-11)

Underbar Ö
Ven är idylliskt för hela familjen. Man kan hyra cyklar vid hamnen och ta sig ut ut på en underbar tur
(2006-06-30)

Hög mysfaktor
Så gemytligt det bara kan bli. Kanontrevligt att cykla runt. Kanske inget för de allra minsta barnen men absolut för de lite större (> 3 år).
(2006-06-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


WYX         T        
7      4    3 I   F3A
AJ3   K4B   CGH      
  J    S      2   PPH
27H           Q      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se