Betyg och kommentarer: Bastubåten i Sövde
Annons
Betyg och kommentarer

Bastubåten i Sövde

10

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Bastubåten i Sövde.

» Antal inlägg: 3 st
Super mysigt!
Perfekt födelsedagspresent om man är några stycken som delar på kalaset. Åkte ut med bastubåten på hösten, kallt i vattnen, men nog så underbart! Solnedgången=)
(2007-02-22)

Jättebra!!!!
Vi var tre familjer p åbåten och åkte ut en grå o regnig dag. Det var superkul o vi hann både fiska, äta o bada i det relativt kalla (pga vädret) vattnet, det var jättemysigt att krypa in i bastun när regnet piskade rutorna. Barn i alla åldrar uppskattade detta äventyr. Extra plus för trevlig personal som rattade båten på sjön!
(2006-07-10)

Båten är jättefin
Vi har inte hyrt den här bstubåten någon gång men vi har varit och tittat på den. Bastubåten ligger vid en sjö med strand där det även finns gräsmattor och kiosk. Vi gick ombord på båten och tittade. Bastun är nog ganska ny för den såg fräsch ut. Hela idén är så rolig. Funderar på att ta med min syster och hennes familj. Kusinerna kommer att ha superroligt. Någon som har provat?
(2006-02-21)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se