Betyg och kommentarer: Arnolds Kannibalmuseum
Annons
Betyg och kommentarer

Arnolds Kannibalmuseum

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Arnolds Kannibalmuseum.

» Antal inlägg: 5 st
Ett oförglöligt besök
Läs vår sammanfattning av vårt besök: http://www.mony71.se/arnolds-kannibalmuseum/
(2015-07-18)

Suveränt
Höjdare, måste ses !
(2011-08-21)

Bäst i sommar!
Kan bara säga att det var den bästa utflykten i sommar. En varmare och roligare guide finns nog inte. 8 barn i åldrarna 2-16 tyckte det var toppen. Det tyckte dessutom de tre vuxna i åldrarna 32-56 också! Tack Arnold
Vi kommer tillbaka
(2007-07-18)

Hitta
Kannibalmuseet, som alla andra sevärdheter, borde ange RT90 posetionen i reklamen. Det blir mera avspänt att köra då och man är inte irriterad när man kommer fram. Kan jag få posetionen är jag tacksam.
(2007-06-23)

Toppenkul!
Detta jag verkligen rekommendera. Arnold har massor av spännande äventyr att berätta om från alla sina resor.Och många fina prylar att visa från sina resor. En riktigt kul utflykt för hela familjen. Obs! Glöm inte att ringa och boka tid innan ni kör dit.
(2007-04-24)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se