Betyg och kommentarer: Toy World
Annons
Betyg och kommentarer

Toy World

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Toy World.

» Antal inlägg: 11 st
Inte vad vi väntat oss...
Om nostalgitripp för oss vuxna ok, i ö besviken. Fint uppställt och organiserat, men dyrt inträde plus att man får betala för att få spela. Nere i en mörk källare. Besöket var över på en kvart. Var ingen plats för lek. Spökrummet för barn var makabert, en blodig människa som styckar en annan människa, väldigt verkligt, riktigt otäckt, inte barnvänligt spökeri ens för 6-8 åringar. Är man samlare av gamla leksaker är det nog roligt.
(2019-02-02)

Toy world
Välordnat och trevlig utställning både för barn och vuxna. Förutom utställningen finns tipsrunda, spökrum, fiskdamm och en lekzon med olika arkadspel.
(2018-08-09)

Roligast för vuxna
Mina barn 2 o 6 år var färdiga efter 40 min medan vi vuxna hade kunnat titta längre.
Helt okej resmål om man vill göra något litet eller kombinera med annan aktivitet.
Dock inte speciellt prisvärt för en hel familj.
(2018-08-07)

Ett okej utflyktsmål om man bor nära, hade dock inte åkt dit om jag bott utanför Skånes gränser. Roligt att ha sett, dock ganska dyrt för vad man får eftersom spel osv inte ingår. Trevlig personal och många roliga leksaker att titta på. Playmobildelen var fantastisk rolig att se för oss vuxna.
(2018-08-07)

Toy World
Fina utställningar för såväl barn som föräldrar. Dessutom fiskdamm och olika arkadspel.
(2018-07-21)

testfamilj
vi har testfamilj på leksaksmuseeet. Väldigt häftigt med mycket samlarsaker. Barnen 1½ år och 3½ år var i de minsta laget för att tycka de var kul. Däremot gillade dem spökrummet och den lilla avdelningar med leksaker!
(2016-11-30)

Testfamilj
Vi hade turen att få bli testfamilj för Toy World. Vi var där med våran 2 åriga dotter. Hon älskade Plymobil utställningen där man kunde trycka på en massa knappar och olika saker hände i utställningen. Toy world är en plats både för vuxna och barn. För barnen finns det en massa kul saker att titta på samt en liten lekhörna. För de vuxna är det nostalgi att se de leksaker de själva kanske lekte med som liten.
(2016-08-09)

Leksakshimmel!
Besökte Toy World sommaren 2016. Barnet, 5 år, hade kul med att trycka på aktivitetsknapparna så att leksakerna rörde sig. Lekrummet var bäst och fiskdammen. Passar kanske bättre för lite större barn då leksakerna mest är att titta på. För oss föräldrar var det en härlig nostalgitripp. Jättefina utställningar och så roligt att se. Trevlig ägare som hade tänkt till för att göra besöket roligt med tipspromenad, fiskdamm och fint lekrum.
(2016-08-06)

Testfamilj på Toy world
Vi fick chansen att vara testfamilj på leksaksmuseet Toy World i Helsingborg. Själva museet var inte så stort men de hade fått plats med mycket och väldigt välorganiserat. Personalen var trevlig och det fanns förutom att titta på allt både fiskedamm, tipsrunda och ett spökrum. Våra barn 6,8 och 10 år uppskattade besöket, även vi vuxna tyckte det var kul.
(2016-07-28)

För både vuxna och barn
Ett roligt utflyktsmål mitt på kullagatan i Helsingborg. Vi var där tre vuxna och tre barn. Vi uppskattade det lika mycket allihop på olika vis. För oss vuxna var det en nostalgitripp, för barnen och även för oss vuxna var där en tipsrunda med svar i montrarna som höll oss sysselsatta med att läsa texterna och leta efter svaren.
(2016-07-03)

Trevligt helgnöje
Jag och min dotter besökte Toy World, som är ett trevligt och lite annorlunda utflyktsmål. I grunden är det ett leksaksmuséum men det finns även lite andra aktiviteter och en mindre butik. Som vuxen känner man igen en del från barnsben. Det finns ett spökrum som nog kan skrämma de minsta men det är förstås frivilligt att gå in. Jag noterade att det finns en fiskdamm som kan användas om man säger till personalen. Ett mindre café finns inne i lokalen.
(2014-01-19)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se