Betyg och kommentarer: Spökvandringar på Österbybruks herrgård
Annons
Betyg och kommentarer

Spökvandringar på Österbybruks herrgård

10

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Spökvandringar på Österbybruks herrgård.

» Antal inlägg: 1 st
Mycket bra
Den berättande damen var enastående, inga frågvisa barn kunde henne få att tappa konceptet och ingående effekter var mycket proffsiga.
Ett stort eloge till sättet att blanda lokal kulturhistorik med mystik så att även barn förstår.Lokalen verkade som gjort för denna verksamhet med fladdrande värmeljus. Mycket prisvärt 35 kr för 50 minuter. Rekommenderade äldersgränsen på fem år är bra satt
(jag hade en nioåring som hoppade upp hos mig i knäet, när det kändes väl spökligt). Parken runt herrgården är vackert och bra att slå sig ner på en filt och avnjuta medhavd fika innan spökvandring, men det finns även servering och kostnadsfria
P-platser och rena toiletter, vad mer kan man önska sig.
(2006-08-10)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se