Betyg och kommentarer: Fyrishov
Annons
Betyg och kommentarer

Fyrishov

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Fyrishov.

» Antal inlägg: 46 st
Perfekt bad som passar alla!
Finns något att göra för alla i familjen, Badet har fräscha duschutrymmen som är anpassade för alla.
(2019-10-31)

Rent, modernt och roligt!
Var där med mina barn 5 och 0 år. Det var väldigt bra att det var varmt i vattnet för den minsta. Sedan hade 5 åringen jätteroligt!
Jag tyckte allt var rent och snyggt och modernt. Jätterolig aktivitet att kunna göra uppdrag för att få Pelle svanslös medalj!
(2019-10-28)

Ett badhus som passar alla, även fryslortar och badkrukor
Här kan man spendera en hel dag med hela familjen, det finns mycket olika saker att göra och för alla åldrar. Det är behagligt skönt inne på äventyrsbadet och man slipper att frysa.
(2019-08-12)

Familjelek
Att åka till Fyrishov för familjen närmare varandra och det blir ett mysigt minne för alla. Vi leker tillsamman, pratar i bastun, skrattar, tävlar i rutschkanan, övar simkunskaper och njuter av en dag tillsammans. Passar alla åldrar och intressen.
(2019-08-02)

Roligt bad för alla
Fantastisk utbud för alla ålder och simförmåga. Hopptorn för modiga och matställen för hungriga. Alltid kunnig personal vid bassängkanten. Två poäng avdrag för slitage.
(2019-07-04)

Helt ok för en halvdagsutflykt
Kul bad för barn i yngre åldrar, kan även passa lite äldre med tanke på hopptornen i bassängen bredvid. Lunchalternativen var helt ok moch det fanns också plats att äta medhavd matsäck om man skulle vilja.
(2019-07-04)

En mulen dag planerade vi in att besöka Fyrishov!
Vi var en familj på 2 vuxna och 3 barn , åldrarna 12,10 och 8 år som åkte och besökte Fyrishov en lördag förmiddag. Det första som slog oss var att det var tropisk värme i badhuset, vilket vi inte var vana vid sedan tidigare besök på badhus. Barnen var ivriga att testa rutschkanorna som var det första vi mötes av när vi kom in. Barnen tävlade mot varandra och hade skoj. Vi spenderade mest tid vid hopptornet och i den stora bassängen där det fanns en hinderbana. Barnen vågade tom simma ut till utedelen av badet, trots regn. Det fanns trevliga badvakter överallt i badhuset som faktiskt hade koll och påminde om säkerhetsregler, vilket är uppskattat som besökare. Det var ett badhus som vi kommer besöka oftare.
(2019-06-09)

Stort behov av uppfräschning!
Fyrishov må vara litet och kompakt men det finns en bra mix med valmöjligheter att testa på. Det är helt klart värt ett besök men det som gör att betyget faller är att det är så ofräscht. Hela äventyrsbadet samt simhallen är i STORT behov av en renovering. färg som lossnar, bruna ränder längs väggarna, vita färg som gulnat, lekställningar som plockats bort och ersatts med varningstejp etc. bara en uppfräschning med lite färg skulle göra skillnad. Med andra ord, rätt sunkigt i nuläget, men tur att det är något barn inte bryr sig om..
(2019-03-03)

Äventyrsbad för alla åldrar!
Toppenställe som har något för alla. Roliga vattenrutschbanor där man kan tävla mot varann och välja olika musik och belysning. Fin simhall med hopptorn och hinderbana! Ett plus att man kan vara utomhus också.
(2018-11-28)

Toppenställe!
Lika roligt för både mormor och barnbarn. Superkul att tävla i vattenrutschkanor och på hinderbanan. Sååå fräscha duschrum!
(2018-11-02)

Wow vilket ställe
Detta är helt klart det bästa och mest prisvärda äventyrsbadet som jag varit på i Sverige.
Man kan tävla och utmana vänner och familj i de olika vattenrutschbanorna som finns, och man får även bra musik och coola lampor som lyser upp åkturen.
Det fanns små rutchkanor för dom små, varma bubbelpooler, och en varm pool för små barn. Temperaturen i luften var varm och skön och restaurangen erbjöd många olika maträtter.
Vi kommer definitivt komma tillbaka och då har vi med oss hela skaran med vänner.
Passar verkligen alla åldrar.
Våran minsta familjemedlem är 1,5år och äldsta 42, sen har vi allt däremellan och vi håller alla med om att det var toppen.

Dessutom var duscharna och omklädningsrummet otroligt fräscha och utrustade med allt man kan behöva
(2018-10-26)

Fyrishov
Passar för alla barn
(2018-10-13)

Bad för hela familjen
Ett äventyrsbad som passar alla barn i olika åldrar och perfekt att man även kan bada utomhus på sommaren. Det man ska tänka på att i äventyrsdelen är det en hel del strömmar. Min 9-åringa dotter tyckte badet var superkul!
(2018-08-06)

Härligt och skojigt!
Jag och tösen hade en fantastiskt trevlig vistelse. Behaglig temperatur, olika storlekar på bassänger (vattendjup) och rutschkanor även för de mindre barnen. Bra att ha med hänglås till skåpen. Bubbelpooler, jetström och bastun var våra favoriter.
(2018-08-05)

Fyrishov
Jättebra bad för stora och små! Mycket att göra för alla åldersgrupper både inomhus och utomhus. Något slitet på sina ställen men stora, fräscha omklädningsrum och duschar.
(2018-07-22)

Fräscht bad med mycket att göra för en hel dag
Mycket att göra för både de stora och små: vattenrutchbanor i olika storlekar, grottan, hinderbanan, strömmen och hopptorn. Rejäla omklädningsrum med insynsskyddade duschar.
(2018-07-05)

Nyrenoverat och superfräsht!
Äventyrsbadet med omklädningsrum renoverades i somras och det blev så fint! Bra tänkt med mindre rum man kan byta om i privat och fokus på integritet och säkerhet. Nya rutschkanorna är jättebra och poolbelysningen hjälper till att höja stämningen. Känns som att vattnet är varmare och luften torrare.
(2018-02-03)

Heldag för hela familjen
Även om det är lite slitet så gör det inte så mycket, här har alla roligt vuxen som barn. Räkna med att bli ordentligt trött efter ett besök här :-)
(2017-05-31)

Sliten simhall i Uppsala
Populärt men slitet badhus med några rutchkanor. Simhall som oftast är proppfull med tränande ungdomar och i varmbassängerna pågår ofta simskolor. Slitna omklädningrum.
Tyvärr alldeles för dyrt i förhållande till vad man får. Stället kommer att renoveras under våren/sommaren, vi får hoppas att det blir bra.
(2017-03-06)

Supermysigt
Toppenfint!
(2017-02-08)

Kul för alla!
Stort och härligt bad där både man själv och barnen kan bada i timmar.
Rutschkanor, strömmar, hinderbana, utebad och hoppborg var de stora favoriterna för vår familj. Rekommenderar starkt detta bad för barnfamiljer.
(2016-08-06)

Toppenutflykt m möjlighet til Mat och Bad
En familjefavorit, där vi gärna börjar med lunch vid poolside. Set finna både utomhuspooler f små och stora med stora gräsytor omkring och ett Äventyrsbad inomhus.
(2014-08-03)

4 och 6 år
Vi hade en mycket trevlig dag :-)
(2013-11-02)

Passar alla åldrar
Vi har varit många gånger på Fyrishov och tycker det är bra. På loven och lördagar är det lite extra aktiviteter för större barn, med en rolig uppblåsbar hinderbana i stora bassängen, discobelysning mm. Det är dock inte alltid så man får kolla på deras hemsida. Delar av äventyrsbadet passar småbarn och i övrigt passar det alla åldrar. Enda nackdelen är att det ibland är väldigt mycket folk och även en del gäng av större barn/ungdomar som inte verkar ha någon vuxen med sig, annars hade jag satt 10 p.Jag rekommenderar att en vuxen följer med, om inte annat så kan man passa på att motionssimma!
(2012-01-10)

Fyrishov = 4 simfötter
Var där med familjen och dotterns kompis. De är 9 och 10 år. De hade jätte roligt och provade allt med stor iver. Lagom stort bad att hålla reda på allt och alla. Tjejerna gav badet betyget: 4 simfötter. Vi kommer åka tillbaka och bada fler gånger. Lunchen var dyr där, så ta med egen matsäck. Det finns microugnar att låna.
(2009-10-15)

2 & 4 år
Vi besökte Fyrishov en mulen dag i juni. Vi hade jättekul och båda barnen åkte flera rutchkanor i olika storlekar. Maten var god och uppskattad av alla. När vi var där var det även en tipspromenad i hallen.
(2009-09-21)

Roligt men trångt
Roligt ställe, men varje gång vi varit där så har det varit väldigt mycket folk. Dessutom lite för kallt i vattnet för våra små barn. Rekommenderar Gustavsvik i Örebro för dem med små barn!!!
(2009-03-26)

Roligt för alla!
Det finns utmaningar för alla oavsett om du är 1 år eller 51 år! Däremot tycker jag att det ofta är lite kallt i vattnet. 28 grader? Nä, jag vet inte det?
(2008-12-04)

Barnen hade superkul!
Barnen hade superkul! Rutschkanorna var den stora favoriten. Dock väldigt tråkiga och dyra lunch och mellisalternativ. Ta med egen matsäck!
(2008-11-26)

Perfekt
Detta bad är kanon, barnen (2+5) älskade det. Lagom stort och roliga rutchkanor. Mycket yta att vara på i äventyret. Ganska lätt att hålla uppsikt över sällskapet. Kommer att åka dit fler gånger!
Var ganska billigt, vi hade ett hotellpaket med entre till badet och mat på kvällen ingick oxå på hotellet.
(2008-11-09)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


6R3         X        
D      I    3 D   A3T
T3N   NPN   TAY      
T Y    6      9   EQ9
LBL           I      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se