Betyg och kommentarer: Parc Asterix
Annons
Betyg och kommentarer

Parc Asterix

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Parc Asterix.

» Antal inlägg: 3 st
Roligt och rent och fräscht!
Mysig park med fint uppbyggda Astérix-miljöer såväl som ett oändligt antal åkattraktioner. Här kan man lätta tillbringa en hel dag med familjen! Inte riktigt samma hets som i Disneyparkerna.
(2010-09-08)

Parc Asterix
Hej!
Vi har varit både på Euro Disney i Paris (1 g) och Parc Asterix (2 ggr). Vi rekommenderar P A om ni åker med små barn, den parken är jättefin. Det finns en häftig delfinshow som man kan titta på flera ggr om dagen plus en massa andra roliga saker. Om man har möjlighet att köpa säsongskort på Liseberg och tar med till P A så får man fritt inträde och fria åk under hela dagen. Disneyparken är jättestor och hinns knappt med på en dag, i alla fall inte om man tänkt gå in i båda parkerna. Men båda parkerna åker vi gärna tillbaka till.
(2008-01-09)

Kanonkul!
Besökte Parc Asterix som en av Ölvemarks utflykter i samband med en resa till Disneyland Paris. Kan verkligen rekommendera parken med något för alla + kanonsnygga miljöer i klass med Disneyland. Favoriten (både för mig och för sonen på 11 år) var helt klart den största berg och dalbanan med 5 loopar och 2 twist. Den var rejält hög och gick ut över vatten. Helt klart det mest skräckinjagande i berg o dalbaneväg som jag har åkt.Detta inkluderar allt på Disney även om den skönaste/fräckaste berg o dalbanan får bli Aerosmith på Disney Studios.
Anledningen till att det blir betyg 8 och inte högre på Park Asterix är att en berg o dalbana var stängd samt att personalen är urkass på engelska.
(2007-08-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


DP1         PMA      
7 K    Y    9     666
8 O   AU1   2ML      
P X    E    1 5   6P7
99H         CC3      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se