Betyg och kommentarer: Puerto de Sollér
Annons
Betyg och kommentarer

Puerto de Sollér

5.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Puerto de Sollér.

» Antal inlägg: 2 st
Okej för ett snabbt dopp
Det finns egentligen två stränder i Puerto Sóller, en vid strandpromenaden/hotellen och en inne i "centrum" vid småbåtshamnen. Den sistnämnda är mer långgrund och har klart vatten. Stranden består mest av grus och småsten. Tycker mig ana en regnbågsyta på vattnet som säkert kommer från småbåtarnas bränsle. Det finns en dusch och möjlighet att hyra solstolar.
Stranden vid strandpromenaden har finare sand och är trevligare att ligga och sola på. Men vattnet är inte lika fint och det blir snabbt djupt.
Har man tagit sig till Sóller och Puerto Sóller med bil från någon annan del av Mallorca vill man förstås ta sig ett dopp, men jag skulle inte se sol och bad som den turens huvudsakliga mål!
(2011-03-01)

Fin strand och strandpromenad
Denna strand är jättefin men passar inte småbarn eftersom det blir djupt fort. Härligt att gå upp och sätta sig på en av många restauranger vid strandpromenaden. Stranden är inte så bred men man för bra plats ändå. Ligger vackert inne i bukten
(2009-03-29)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


MBU         7RQ      
R      3    R X   8MU
NCW   TGQ   R N      
9 J    R    S 2   7L6
PWX         79J      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se