Betyg och kommentarer: Schweizerbadet
Annons
Betyg och kommentarer

Schweizerbadet

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Schweizerbadet.

» Antal inlägg: 5 st
perfekt med barn
vi badade där varje sommar under dom 4-5 första åren med barnen, kan inte bli mer perfekt för små barn...som sagt lååååång grunt och glass tillgängligt.
(2007-08-07)

Min barndoms badstrand
Är 46 år men har många fina minnen av detta bad under min uppväxxt! Har varit där många gånger med egna barn också. Härligt långgrunt!
(2007-08-07)

Fin strand!
Det är verkligen låååånggrunt - perfekt för barnen. Härlig sand hela vägen ut. Att stranden inte får 10 poäng av 10 är för att den är ganska smal och det blir lite proppat med folk, dessutom är parkeringen i dyraste laget.
(2007-08-07)

Barnvänligt bad
m ganska stor strand. Har man större barn så finns det bryggor o klipper en bit bort. Kiosk finns men toaletterna kunde vara bättre. Mysigt ställe i skärgården som är värt ett besök
(2007-08-06)

Betyg 9
Jag ger betyget en 9:a. ( inte 10 för jag tycker det är ganska dyrt att parkera)
(2007-07-06)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se