Betyg och kommentarer: Bläsinge
Annons
Betyg och kommentarer

Bläsinge

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Bläsinge.

» Antal inlägg: 3 st
Ljuvligt!
Lugn badplats utan trängsel. Hela vår familj älskar den! Skönt att slippa alla lekplatser och kiosker. Får man tråkigt kan man alltid ta sig en liten promenad till den lilla fiskehamnen.
(2007-08-07)

Bra att veta...
...kan också vara att detta ligger på Ölands östra sida, där det ofta blåser mycket.
(2007-06-21)

Lugnt
Vill man slippa trängas på stranden kan detta vara ett alternativ. Men se till att packa ner matsäck och saker att aktivera barnen med, för någon kiosk eller liknande finns inte. Ej heller toalett, då får man i så fall låna den som finns i den lilla båthamnen några hundra meter bort. Mysigt och lugnt ställe, men jag uppskattar badplatsen mer än vad mina barn gör.
(2007-06-21)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se