Betyg och kommentarer: Wiggersviks Familjecamping
Annons
Betyg och kommentarer

Wiggersviks Familjecamping

4.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Wiggersviks Familjecamping.

» Antal inlägg: 6 st
Vacker läge men struligt
Fint läge, Men hur kan man bara höja priserna samt kraftigt försämra servicen? Och klagar man då kan man ta sitt pick å pack å byta camping. SORGLIGT!
(2015-08-15)

Till de som inte var nöjda
Till er som klagat på affären vill jag bara säga att dem som drev affären på campingen INTE var ägaren. Om ni skulle gått till receptionen och ifrågasatt om det sortiment som då fanns i affären, skulle ni kanske fått höra att t.o.m ägaren tyckte att det var under all kritik!! Jag gick dit och frågade. Jag frågade även i affären varför det bara fanns godis men inget annat. Ägaren sade upprepade gånger till dem som drev den att dem skulle fylla affären med mer mat och mindre godis!! Varför inte be att få prata med ägaren till campingen och ifrågasätta, istället för att klaga på HELA campingen i helhet när det inte var ägarnas fel?? LÖJLIGT!! I övrigt tycker jag att det är en mycket trivsam camping, återkommer dit flera gånger om året med min familj :)
(2009-06-30)

En fin & vacker Camping
Har också varit på Wiggersviks camping i flera år. Jag tycker det är en väldigt fin & trevlig camping. Eftersom ni klagar på att ägaren har sagt till era barn med cyklar, så kanske ni ska tänka på att hon är rädd om alla barn och inte vill att dom ska bli påkörda till exempel. Sedan vill jag påpeka att alla kan göra fel, men tydligen har ni ju bott där i några år, så något bra med det hela måste det ju ha varit. :):):)
(2009-03-24)

rekommenderas inte!!
Dålig service och rörigt vid bokning! Otrevlig ägare när man ifrågasätter något! Ägaren var även och skällde på barnen som lekte.. Sedan fanns det dåligt sortiment i butiken. Absolut sista gången min familj bor på denna camping!
(2008-07-12)

Ingen barnvänlig camping!!
Har bott på Wiggersvik i flera år och upplevt strul varje gång. Fått fel stugor, fel prisuppgift men i år var det påhopp på barnen som var i vägen, de skulle inte få cykla... (!!!)..snacka om familjecamping...! Kiosken var snudd på tom så när vi skulle äta frukost fick vi åka in till kungshamn och köpa bröd.... REKOMMENDERAS INTE!!!!!!
(2008-07-12)

tyvärr inte ett bra ställe!!
har bott där fyra år irad med fem andra familjer, men i år rann bägaren över!! varje år har det varit strul m bokningar & vi har inte fått rätt stugor. skitit & ofräscht i stugorna. men i år var det personliga på hopp på mina barn (5 & 7 år)från ägaren som hotade m att ta deras cyklar!! Och detta slutade m en räkning på 1000:- för att vi inte städat våra stugor bra nog tyckte dom!!! detta är en bra belägen camping annars men ledningen på detta stället är under all kritik!! satsa på johannesviks camping istället!! det gör vi hädan efter!!
(2008-07-10)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


B           OJ2      
N 2    4      W   KP2
3KL   CMW   F5J      
  2    1    H     P4Y
  R         T16      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se