Betyg och kommentarer: Gullbrannagården
Annons
Betyg och kommentarer

Gullbrannagården

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Gullbrannagården.

» Antal inlägg: 4 st
Bästa campingen! Lugn, rent och snyggt
En riktig pärla att campa på, enda nackdelen är den långa vägen till havet dit små barn har svårt att orka gå. Med bil kan man ta sig till en annan fin strand som även har lite klippor.
Själva Gullbrannastranden är långgrund, ren och har en härlig sand som glittrar som guld.
(2018-03-06)

Fin, barnvänlig, lugn och trygg camping med många aktiviteter för alla åldrar. På morgonen är det barnsamlingar, senare under dagen finns samlingar för 10-12 åringarna och separata samlingar för tonåringarna. Aktiviteter för hela familjen erbjuds med ex. tipspromenad, talangjakt osv.
Flera fina lekplatser. Fina servicebyggnader, en har till och med barnanpassat skötrum med bad, dusch, liten toalett, skötbord osv.
God service och trevlig personal.
Det är ca en kilometer till havet, vilket gör att cykel är smidigt att ha.
(2017-02-24)

Fin camping för alla åldrar!
Gullbrannagpården är en fin camping som vi besökt många gånger. Fina lekplatser och fräscha servicehus. Många olika aktiviteter för hela familjen. Enda nackdelen är att det är lite långt att gå till stranden.
(2017-02-23)

Gullbranna har något för alla åldrar!
Fantastiskt barnvänlig och mysig camping!!! Arrangerade aktiviteter om man inte vill vara på stranden. (Som ligger ca 10 min gångväg därifrån). Härliga barnmöten med sång, drama och roliga tävlingar. Allt ifrån båtrace i bäcken till sandslottsbyggen. På kvällarna serveras våfflor eller hamburgare o dyl. i parken för de som vill ta den enkla vägen ut. Att det är en kristen camping genomsyrar hela området. Även vuxna kan få något tänkvärda ord med sig på vägen.
Nackdelar: Matbutik en bit iväg (liten servicebutik för det mest nödvändiga finns dock i området.) E4:an går ganska nära och för en massa oväsen.
(2009-02-13)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se