Betyg och kommentarer: Jälluntofta Camping
Annons
Betyg och kommentarer

Jälluntofta Camping

6

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Jälluntofta Camping.

» Antal inlägg: 1 st
Jälluntofta Camping
Vi var där 2 år irad, i en hyrd husvagn. 2 bra stränder, varav 1 med ordentlig bra brygga i vinkel så det passa dom mindre. Ett bra service hus med toa och duchar och matlagnings möjligheter, samt en lagom sorterad livsmedels kiosk. Men bara det fanns glass och godis var barnen nöjda. Golfbanan OK, men skulle behöva ett lyft. Nackdelen var att man inte kunde gå upp på kvällarna och ta sig mat och lite öl, annars en mycket trivsam camping med bra lekplatser för barnen, socialt umgänge, bra aktiviteter och en kött bil som kom nån gång ibland där man kunde köpa fräsch och fint kött, korv, bröd, smör m.m. Har tyvärr inte hittat en plats där iår annars vill barnen dit varje sommar. Det är ju inte så långt till hamlstad att lägga sig en hel dag där, om man tröttnar på insjön. Fiske och kanot uthyrning fanns med glömde jag nästan. Hoppas ni som varit där eller kommer dit finner samma gemytliga och härliga vistels som vi fick. Vi tillo med återkom för det var så trevligt.
(2009-06-02)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


TTW         JKT      
9 Q    H      R   RHP
M 5   AH2   D2K      
R H    D      E   82X
9II         M5E      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se