Betyg och kommentarer: Vadstena Camping
Annons
Betyg och kommentarer

Vadstena Camping

5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Vadstena Camping.

» Antal inlägg: 1 st
2 vuxna och 2 barn, 6 och 10 år gamla, övernattade i tält 5 nätter i juli 2013. /+ för: Bra servicehus med matplats i eget rum i anslutning till köket. Även 2 nybyggda fina servishus. Lilla tåget in till Vadstena. Långgrunt för barnens skull /- för: jacuzzin som fanns i anslutning till bastun var trasig. Vattenrutschkanorna var gratis för boende på campingen i en timme, insläpp 12 och 13, man skulle samma dag boka och hämta tidsbiljett från receptionen och dom bokade bara in ett visst antal barn per insläpp, om där var många som ville boka sig så kunde de dock ha öppet en timme till. Alltså en timme mellan 12 och 15 fick de använda de 2 inhägnade vattenrutschkanorna. Långsmal camping som följer sjön med härlig utsikt däråt, dock ligger en väg på andra sidan och bilarna hörs rejält på nätterna. Campingplatserna låg tätt uppradade intill varandra. Inte den mysfaktor som vi förväntade oss efter att ha läst på hemsidan och vi återkommer inte. /ALMA
(2013-08-01)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se