Spa med barn
Annons

Spa med barn

Lugn, harmoni, avkoppling och sköna spa-behandlingar. Det kan vara både roligt och mysigt att åka på spa tillsammans med barnen. Barnen har kul i bad och bastu och de vuxna kan passa på att få massage, ansikts- och kroppsbehandlingar. En del spa har även speciella behandlingar anpassade för barn!

Spa med barn
En mysig duomassage med mamma är en riktigt härlig spaupplevelse!

Vilket spa ska vi välja?

Avkoppling och lugn är ledord för en spavistelse och det gäller att välja ett SPA med rätt förutsättningar för just ditt barn.

Vill ditt barn bara bada och mysa i relaxen eller vara med på en egen behandling? Eller dela en behandling i samma rum som mamma eller pappa? Kolla upp vad det finns för möjligheter och skillnader på de spa-anläggningar ni har i åtanke.

Vet du med dig att ditt barn har mycket spring i benen och gärna blir lite högljutt, speciellt när det är nytt och spännande? Då kanske ett spa som har äventyrsbad i anslutning som exempelvis Piteå Havsbad och Arena Skövde passar bäst?

Tips:Tag med hela familjen eller gå på SPA med en vän som också har barn, så kan ni turas om att passa barnen medan ni går på era behandlingar.

Speciellt utbud för barnfamiljer

Vissa spa-anläggningar välkomnar inte bara barn - de erbjuder dessutom behandlingar som anpassats speciellt för dom. Åldersgränsen för dessa behandlingar brukar ligga runt 7-8 år, men det varierar.

Vad sägs om en duobehandling med mamma och pappa i samma rum, eller en speciell "blåbärslyx" för trötta barnfötter?

Tips på spa som välkomnar barnfamiljer:


Ronneby Brunn SPA

Ronneby Brunn SPA

Ronneby, Blekinge
Spaavdelningen på Ronneby Brunn har under utvalda tider (veckans alla dagar) öppet för barn 4-14 år i vuxens...Spaavdelningen på Ronneby Brunn har under utvalda tider (veckans alla dagar) öppet för barn 4-14 år i vuxens sällskap.
Läs mer »
Tumlaren

Tumlaren

Väjern, Bohuslän
Tumlaren är en modern bad & friskvårdsanläggning, av högsta klass, som ligger vid strandkanten i det lilla kustsamhället...Tumlaren är en modern bad & friskvårdsanläggning, av högsta klass, som ligger vid strandkanten i det lilla kustsamhället...
Läs mer »

VANN Spa

Brastad, Bohuslän
VANN Spa har barntider i spaavdelningen på fredagar mellan 7-11 och 15-17 samt även under skolloven (sporlov, påsklov...VANN Spa har barntider i spaavdelningen på fredagar mellan 7-11 och 15-17 samt även under skolloven (sporlov, påsklov...
Läs mer »
YACHT KIDS – Stenungsbaden Yacht Club

YACHT KIDS – Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund, Bohuslän
Under loven är alla i familjen välkomna att njuta av spa med varma bad, pass och sköna behandlingar. Det kryllar av...Under loven är alla i familjen välkomna att njuta av spa med varma bad, pass och sköna behandlingar. Det kryllar av...
Läs mer »

Arken & Art Garden Spa - Family Edition

Göteborg, Göteborg
När barnen har lov, då öppnar Art Garden Spa - Family Edition för hela familjen. Skön avkoppling på spa med hela familjen!...När barnen har lov, då öppnar Art Garden Spa - Family Edition för hela familjen. Skön avkoppling på spa med hela familjen!...
Läs mer »

Asia Spa på Varbergs Stadshotell

Varberg, Halland
Under sommaren har Asia Spa öppet för hela familjen. Resten av året råder konsekvent åldersgräns på 15...Under sommaren har Asia Spa öppet för hela familjen. Resten av året råder konsekvent åldersgräns på 15 år.
Läs mer »

Lögnäs Gård

Laholm, Halland
på Barnens Lögnäs finns en stor hage med olika sorters djur, en fin lekplats och ett litet...på Barnens Lögnäs finns en stor hage med olika sorters djur, en fin lekplats och ett litet familjespa.
Läs mer »
Pite Havsbad

Pite Havsbad

Piteå, Norrbotten
Härlig sandstrand, sport och lek, äventyrsbad, spa, sommartivoli, gokart och inomhuslekland. Och isbrytarsafari! På Pite...Härlig sandstrand, sport och lek, äventyrsbad, spa, sommartivoli, gokart och inomhuslekland. Och isbrytarsafari! På Pite...
Läs mer »

Torekovs Warmbadhus

Båstad, Skåne
Under utvalda perioder (ofta skolloven) är det barnspa på Torekovs Warmbadhus. Då är barn över 6 år välkomna till både...Under utvalda perioder (ofta skolloven) är det barnspa på Torekovs Warmbadhus. Då är barn över 6 år välkomna till både...
Läs mer »

Spa på Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda, Småland
Familjer med barn är välkomna att bada i spaområdet alla dagar mellan kl 10-14, avvikelser kan förekomma vid storhelger...Familjer med barn är välkomna att bada i spaområdet alla dagar mellan kl 10-14, avvikelser kan förekomma vid storhelger...
Läs mer »


Av: · · Senast uppdaterad 2019-09-08
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se