Barnsemesterklubben
Annons

Välkommen till Barnsemesterklubben

Barnsemesters medlemmar är familjer med barn i alla åldrar som gillar att hitta på roliga aktiveter och åka på härliga semestrar tillsammans.

Har du en familj som gillar att hitta på roliga aktivteter, åka på härliga semester eller besöka nya platser? Du passar du perfekt som medlem här på Barnsemester.se!

Vi tipsar om massor av familjenöjen, sevärdheter och aktiviteter runt om i världen och de du tycker bäst om kan du spara i din favorit-lista.

Som medlem kan du också ansöka om att vara testfamilj och/eller delta i olika tävlingar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller gilla oss på Facebook så riskerar du inte att missa något!

Du kan också beställa Barnsemesterkortet och få kanonrabatter på nöjesparker, charterresor, färjor, hotell, barnkläder, leksaker, lekland, heminredning och allt möjligt vi barnfamiljer älskar. Bra, eller hur?

Bli medlem här eller logga in.


Barnsemesterklubben

Dina favoriter

Alla familjenöjen, campingplatser, rastplatser som vi tipsar om kan du spara i egna listor på sajten. Du kan även göra kartor och med ett par klick automatiskt räkna ut hur långt det är från en kartpunkt en adress till dina olika favoriter.

Supersmidigt om man exempelvis vill räkna ut hur långt det är från campingplatsen man ska bo på till de olika familjenöjena i närheten.

Om du sparar dina favoriter till ditt medlemskonto kan du alltid komma åt dem från alla datorer, surfplattor och telefoner du använder.

Tävlingar och testfamiljer

På Barnsemester.se finns det ofta tävlingar, med vinster för tiotusentals kronor! Alla medlemmar kan vara med och tävla helt gratis om resor, barnkläder, fribiljetter, leksaker m m.

Hur kan Barnsemester ha så många vinster och biljettregn? Jo, vi hjälper tusentals familjeattraktioner att gratis få ut sin information på Barnsemester.se. Som tack för hjälpen får vi massor av fribiljetter till er medlemmar. Visst är det bra? Biljettregnen på sommaren är oerhört populära. Man vet aldrig när de kommer!

Chans att bli testfamilj

Vi skickar ut barnfamiljer över hela landet för att hjälpa oss att prova olika attraktioner. De familjer som blir testfamiljer får fribiljetter av oss.

Hur blir man testfamilj? Först ska du se till att bli medlem, det är helt gratis. Du behöver inte ansöka om att bli testfamilj, det räcker att du blir medlem. Ibland plockar vi ut testfamiljer direkt ur medlemsregistret, där ser vi ju exakt hur gamla barnen är och var ni bor.

Ibland gör vi efterlysningar i nyhetsbreven. Då kan de familjer som är intresserade svara på efterlysningen. Nyhetsbreven går automatiskt ut till alla medlemmar, vi skickar nyhetsbrevet till den e-postadress du angivit. Läs mer här »

Är du medlem men får inga nyhetsbrev? Kika in och anmäl din e-postadress här »

Rabatter med Barnsemesterkortet

Barnsemesterkortet är ett mycket speciellt rabattkort - det ger rabatter på sådant som vi barnfamiljer älskar; resor, sommarland, nöjesparker, temaparker, inomhuslekland, leksaker, barnkläder, heminredning m m. Visst är det bra?

När du blivit medlem kan du beställa Barnsemesterkortet! Beställ här »

Hjärtligt välkommen, roligt att ha dig här!

 

  Bli medlem nu!

 

  Vill inte bli medlem, men önskar få nyhetsbrev

 


Senast uppdaterad 2017-03-08
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se