Barnkalas - Hawaiikalas
Annons

Hawaiikalas

Skriv inbjudan på en lapp och lämna som flaskpost. Klädseln kan vara blommor i håret, bastkjol, blomgirlang, solglasögon, hawaiiskjorta. Dekorera med parasoll, solstolar, badleksaker och andra somriga saker.

Bjud på tropiska frukter, tropisk smak på läsken förstås och läsken kan serveras i kokosnöt eller hel melon, med sugrör och litet parasoll.

 

Det är också kul att gröpa ur en halv apelsin, fylla den med glass och dekorera med strössel. Tips: skär apelsinhalvan flat i botten så att den kan ställas på tallriken.


Lekar

  • Skicka en kokosnöt runt i ringen medan hawaii-musik spelas. När musiken stannar får den som håller kokosnöten gå ur ringen.
  • Limbo med musik - böj ryggen bakåt och gå under stången.
  • Vem kan rocka rockring längst?

 

Aktiviteter

  • Gör halsband av snäckor som du i förväg borrat hål i. Komplettera med t ex plast-hibiskusblommor.
  • Använd stora snäckor och låt barnen måla något på dem.
  •  
  • Gör kylskåpsmagneter
    Låt barnen klistra en magnet på baksidan/ovansidan av en snäcka. Inuti kan barnen klistra en plast-/tyg-blomma, ett sidenband etc.
  Barnkalas
Drinkparaply i glassen, lite svajig hawaiimusik - och du är en bra bit på väg till ett skojigt Hawaiikalas.

  • Roliga foton
    Använd en stor kartong och rita upp kropp och bakgrund (Hawaii-tema så klart. T ex surfare eller strand). Klipp ut ett hål för huvudet, eller låt kartongskärmen sluta i halshöjd. Ta ett kort på varje gäst. Du kan även bre ut ett blått lakan på marken (som hav) och lägga en hopfälld strykbräda ovanpå (surfingbräda;). Ta ett kort på varje gäst när denne surfar på vågorna.

     

  • Dansa till Hawaii-musik.

 


Av: · · Senast uppdaterad 2019-05-18
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se