Bröllopsresor - Medel
Annons

Bröllopsresa - Medel

Att åka på en bröllopsresa blir ett minne för livet. Här får du några förslag på ställen som passar för en familj som vill boka en bröllopsresa med medelstor budget.

 Sardinien
Sardinien tillhör Italien men inte så många svenskar reser dit.

Sardinien, Italien

Norra Sardinien är en sagolik plats med pittoreska småbyar och en skärgård så vacker att du aldrig vill åka hem. Charterresorna går till Alghero, den kanske mest kända orten på Sardinien. Men för ett bröllopspar med barn rekommenderar vi hellre den nordvästra delen. Då flyger ni till Olbia och bor på någon av de vackra anläggningarna vid stranden.

Ska barnen med på resan?
Som sagt, kring Olbia är det barnvänligt, lugnt och fint badvatten. Det är så vackert att man spelat in en av James Bond filmerna här. 

Tips! Ta med familjen på heldagsutflykter med "piratbåt", det är fantastiskt. Ett kristallklart, azurblått hav och de finaste vita sandstränder du kan tänka dig.

Vad kostar det?
Hotell med pool kostar mellan 5.000-25.000 kr för en vecka i  juni, för hela familjen (för 2 vuxna + 2 barn).

Tips! Sterling har börjat flyga direkt till Olbia, och det kostar ca 12.000 kr för 2 vuxna + 2 barn i juni. Resor till Sardinien finns att boka både hos In-Italia och hos Sembo.


naxos stad
I hamnen i Naxos stad finns tavernor med god grekisk mat.

Naxos, Grekland

Naxos är romantiskt med vackra miljöer och små vikar. Här är det sköna tavernor som gäller och för att få allra bäst mat ska man se till att hamna där flest greker äter, då vet man att det serveras god mat.

Ska barnen med på resan?
Naxos är ett av Greklands mest barnvänliga resemål. Det finns hotell med barnklubbar ett par timmar om dagen, så att mamma och pappa kan koppla av med en bok eller få lite tid för sig själva.

Vad kostar det?
Pris från 18 000 för en familj med barn under 12 år, en vecka i maj. De flesta stora researrangörer säljer resor till Naxos: Apollo och andra som är duktiga på Grekland är särskilt bra på Naxos.

Tips!
Missa inte "Sunset Concert" på Venetianska museet. En utomhuskonsert med lokala musiker och dansare. Den finns uppe i borgen med utsikt över havet och Portaran. Varje onsdag- och söndagkväll är det konsert.





En riktig slottsmiljö är spännande både för oss vuxna och för barnen.

 

Skottland

Fira er smekmånad med att bo på ett slott i Skottland. Kiltar, säckpipor, whiskey och golf är kanske det man först tänker på när man hör  Skottland, men det finns mycket mer att uppleva.


Ska barnen med på resan?
De Vere Cameron House är ett 1800-tals slott som ligger mitt ute på skottska landsbygden utanför Arden.

Här finns lekplats för barnen och mängder med aktiviteter för alla åldrar: ridning, biljard, fiske, kanot med mera.

Vad kostar det?
Boendepris för en vecka för en familj med två barn under 12 år: från 19 000 kronor.
Flygresa med Ryanair från Stockholm/Skavsta till Glasgow kostar från 2 200 kronor för hela familjen! Priserna varierar beroende på när på året man reser.

Tips!
Glöm inte att fråga efter hela priset när du bokar flygresa. Priset kan vara 99 kronor för en resa, men när skatter och avgifter räknas med blir det många hundralappar till.

Läs mer: Cameron House »

Boka »

Mer om bröllopsresor!

Här får du idéer till bröllopsresor i kategorierna lyx och budget.


Senast uppdaterad 2014-09-22
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se