Shopping i New York
Annons

Shopping i New York

Dollarn har visserligen gått upp en del, men det är fortfarande fyndchans på shoppingrundan! New York är en mix av både små originella butiker, mellanstora butiker med egen nisch, stora butikskedjor med bra priser, lyxiga varumärkesbutiker och gigantiska varuhus på flera våningsplan. Barnsemesters lista för barnfamiljer »

American Girls Place
Tre våningar med bara dockor, det är "American Girl Place".

För barn som älskar dockor

Det finns ett ställe för barn som älskar dockor och dockkläder. Konceptet tar verkligen ut svängarna, och det är lätt att tappa hakan när man ser caféet på tredje våningen. Där fikar mammor, barn och dockor tillsammans (som om dockorna levde). Men det är kul att ha varit där.

Läs mer: American Girl Place »

 

Vill du se vad miljonärerna köper till barnen?


Lyxigt värre är det på en del leksaksvaruhus, t ex på berömda FAO Schwarz. Här kan ni bland annat se massor av lyxleksaker, sportsaker, mjukisdjur i naturlig storlek och en gigantisk Barbieavdelning.

Läs mer: FAO Schwarz »

 

Nintendo WORLD med tv-spel

Självklart är det hur coolt som helst för en tonåring att ha fått besöka Nintendo World i New York. Andas djupt och stålsätt er. Det kan bli svårt att slita barnen härifrån.

Läs mer: Nintendo WORLD »

Härliga leksaker på Kid O

Poppis butik bland New Yorks “medvetna” föräldrar för sin originalitet, kvalitet och sitt urval. Och inte minst för själva butikens snygga och rena upplägg. Ägaren har hämtat inspiration ur bl a Montessori, och hoppas att prylarna hon valt skall mana till både kreativitet och självständighet. Och skoj, förstås.

Har du någonsin sett ett barnapotek?

Ett apotek speciellt för barn kanske inte låter som en hit, men det är det. Här skräddarsyr apotekaren mediciner (även receptfria) efter behov och tycke. Eller vad sägs om flytande Alvedon som smakar jordnötssmör eller bubbelgum? Utan bismak…

Mer shopping i New York

Barnsemester tipsar om shopping i New York »

 


Av: · · Senast uppdaterad 2019-05-22
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se