Mallorca - Full fart i vattenrutschkanorna!
Annons
Utflykter på Mallorca

Full fart i vattenrutschkanorna!

Tycker dina barn om att åka vattenrutschkanor, leka och stoja på stora badland? Då ska du få några tips på Mallorca! Det finns fyra stora vattenparker med vågpooler, lekområden för barnen och mängder av olika vattenrutschkanor.

Utflykter på Mallorca

 

Hidropark Port d'Alcudia

I populära Alcudia ligger Hidropark. Här finns vattenrutschkanor, vågpool, strandpool, babypool, lekområden för barnen, picnic- och grönområden med mera.
Hidropark Port d'Alcudia »

Aqualand El Arenal

Det här äventyrsbadet ligger vid stranden i staden El Arenal i södra delen av Mallorca, öster om Palma. Det finns breda vattenrutschkanor med stora runda gummibåtar. Höga, läskiga rutschkanor, och för de små barnen finns tre lekpooler med leksaker, vattensprut, klätterställningar och små rutschkanor.
Aqualand El Arenal »


Aqualand El Arenal
Aqualand El Arenal

Aqualand Magaluf

I sydvästra delen av ön, väster om Palma, ligger Magaluf. Här finns också breda vattenrutschkanor med stora runda gummibåtar. Höga, läskiga rutschkanor, och för de små barnen finns tre lekpooler med leksaker, vattensprut, klätterställningar och små rutschkanor.
Bra att veta: Parken är granne med Marineland, och ofta ordnas kombinationsutflykter dit.
Aqualand Magaluf »


Western Water Park

Här får man lite av varje. Det är en kombinerad vattenpark och vilda västernby. Det finns alltså både indianer, cowboys och poolområden med vattenrutschkanor.
Western Water Park »



Av: · · Senast uppdaterad 2017-03-06
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se