Testfamiljsuppdrag
Annons

Barnsemesters testfamiljer

Varje år skickar vi ut massor av familjer på testfamiljsuppdrag till olika familjenöjen. Deras uppdrag är att testa så mycket som möjligt och sedan skriva och berätta för oss andra familjer här på Barnsemester.se om sin upplevelse. Roligt, eller hur?

Testfamljernas uppdrag

Som testfamilj ska man testa så mycket som möjligt på det ställe man får fribiljetter till.

Ta reda på:

  • Vad kan man göra där?
  • Hur roliga är aktiviteterna?
  • Vilka åldrar passar aktiviteterna för?

OBS! Testfamiljerna får fribiljetter till det antal personer som angetts vid ansökan. Resan till och från de olika testfamiljsuppdragen samt eventuellt boende och mat ingår ej.

Efter sitt besök ska man betygsätta stället man besökt, skriva kortare recension (1-2 rader) samt en längre recension (blogginlägg) med berättande text samt ett par bilder från besöket. Mer info finns längst ned på denna sidan.

Testfamiljer

Vilka kan bli Barnsemesters testfamiljer?

Alla med barn mellan 0-17 år. Ni kan vara en singelfamilj eller en parfamilj, ni kan ha många barn eller ett barn, små barn eller stora barn. Alla är välkomna!

Hur anmäler man sig?

Vi presenterar med jämna mellanrum (framförallt under våren och försommaren) testfamiljsefterlysningar här på Barnsemester.se. Dessa presenteras alltid stort högt upp på startsidan samt mindte på alla övriga sidor på Barnsemester.se, i vårt nyhetsbrev samt på Facebook.

Exempel på testfamiljsefterlysningar är Hjärtejakten, Soljakten, Badbollsjakten och Danmarksjakten. Där presenterar vi vilket eller vilka familjenöjen vi har fribiljetter till och man får göra en intresseanmälan längst ned på den sidan.

När du ser ett testfamiljsuppdrag som passar er, skicka in din anmälan på den sidan och håll en tumme för att just ni blir valda. Glöm inte att följa instruktionerna, ibland ska man leta efter hjärtan, solar, badbollar eller danska flaggor här på Barnsemester.se.

OBS! Vi har tyvärr inte möjlighet att skicka alla som anmäler sig och man får inte förtur för att man mailar redaktionen. Vi skickar inte ut testfamiljer på något annat sätt än genom dessa tävlingar.

Förslag på meverkande företag

Vi tar självklart gärna emot förslag på företag man tycker ska medverka och ta emot testfamiljer så att vi kan skicka ut en förfrågan till dom. Får vi ett ja från detta företag presenteras det på en tävlingssida så att alla har chansen att tävla, inte enbart den som mailade in med förslaget. Alla har alltså alltid lika stor chans att bli utsedda och allt sker genom dessa tävlingssidor.



 

Testfamiljer: Så här utför ni ert testfamiljsuppdrag!

När ni som testfamilj kommer hem från ert uppdrag vill vi att ni hjälper oss recensera familjenöjet ni testat, och gärna ladda upp ett par bilder från ert besök.

Vi vill ha två recensioner. En kort (1-2 rader) på attraktionssidan och en lite mer utförlig under kategorin reseberättelser.

1) Betyg och kort recension på attraktionssidan

Varje familjeattraktion på Barnsemester.se har en egen attraktionssida med beskrivande text och bilder. Exempel: Astrid Lindgrens Värld »

Hur hittar jag rätt attraktionssida?
Det finns en dirktlänk i bekräftelsemailet du fick från oss i samband med att du tackade ja till ditt testfamiljsuppdrag.

Har du inte kvar länken kan du hitta rätt attraktionssida genom att använda vår sökfunktion eller välja landskap eller stad i menyn under "Resmål & nöjen" och leta upp "ert" familjenöje den vägen.

Sätt ert betyg och skriv en kort kommentar om ert besök
Längst ned på attraktionssidan finns ett formulär där ni väljer ett betyg (1-10) samt skriver en kortare kommentar om vad ni tyckte om ert besök.

Här fyller ni även i för vilka åldrar du tycker att attraktionen passar bäst. Se bild när nedanför.

Testfamilj: Sätt ditt betyg och skriv en recension

 

2) Reseberättelse

Under kategorin reseberättelser vill vi ha en mer utförlig recension. Här skriver ni och berättar om era upplevelser från attraktionen ni besökt, vad man kan göra, hur roliga aktiviteterna är, vad de olika familjemedlemmarna tyckte var bäst, om om det var något som var mindre bra mer mera.

Skriv gärna också och tipsa andra familjer som läser er berättelse och funderar på att besöka samma ställe som ni om de är något man bör tänka på innan sitt besök, vilka åldrar platsen lämpar sig bäst för och andra matnyttiga tips.

Glöm inte att ladda upp bilder! Skriv och berätta »

3) Ladda upp era bästa bilder

Vi vill gärna att ni tar med en digitalkamera eller mobiltelefon med kamera och tar ett par bilder från ert testfamiljsuppdrag. Ladda upp minst tre stycken till er reseberättelse.

Har du fler bilder än vad som får plats i reseberättelsen (3 st) får du gärna lägga dom direkt på attraktionssidan bland "medlemsbilder". Dessa hittar du en bit ned på respektive attraktionssida. Bilderna från din reseberättelse kommer att dyka upp där automatiskt så fort de är godkända, så du behöver inte lägga samma bilder på båda ställena.

Problem att ladda upp bilderna?
Om det skulle krångla är det i 99% av fallen för att bilderna är för stora. Har du inte möjlighet att minska ner dom själv går det lika bra att maila dom till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så laddar vi upp dom den vägen.

Maila in när du utfört ditt uppdrag - eller om det krånglar!

När du utfört ditt testfamiljsuppdrag så maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så att vi kan bocka av dig i våra register, tack på förhand!

Och om det är något som krånglar - att du inte hittar var du ska skriva eller att det är något tekniskt som inte fungerar - tveka inte utan maila in så fixar vi det!


Av: · · Senast uppdaterad 2018-11-19
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se