Curacao
Annons

Curaçao är en härligt charmig ö några mil om Venezuelas kust och det perfekta sol-och-bad resemålet. Här ligger medeltemperaturen på runt 27° både i luften och i vattnet - året om! Kusten kantas av små vita och välskötta stränder och det finns fantastiska möjligheter för både dykning och snorkling bland korallrev och färgglada fiskar.

Curaçao här en trevlig och säker plats för familjer med barn. Här finns alla de förväntade bekvämligheterna och en småstadsatmosfär råder över hela ön. Mat som köps på marknader eller i snackbarer längs vägkanten är säker att äta och kranvattnet är rent och drickbart. Stormarknaderna har gott om livsmedel från välbekanta märken från både USA och Europa.

  Stränder Shopping Mat & dryck Upplevelser Resa med barn
Curaçao
Källa: Ving.se
Resa till Curaçao
Säsong
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Okt, Nov, Dec.
Curaçao: Snabbfakta
TidCuraçao ligger fem till sex timmar eftersvensk tid (de har inte sommartid).
Passet måste vara giltigt i minst 6 månader efter hemresedagen.
Svenska medborgare behöver inte visum för en vistelse upp till 90 dagar.
Artikeltips
Barnfamiljskryssning i Karibien!
Barnfamiljskryssning i Karibien!
Nää, inte kan man väl åka på lyxkryssning med barn? Jo, det finns en del fartyg i USA som vänder sig just till oss barnfamiljer. Ombord finns [...]
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se