Indonesien
Annons

Indonesien består av uppemot 17 000 öar och erjuder allt från storslagen natur med vulkaner, djungler och paradisstränder till myllrande storstäder, billig shopping och ett fantastiskt nöjesliv.

Bali

Ön Bali är en exotisk och färgstark ö omgiven av korallrev. Här finns gott om vackra sandstränder med både vit och svart sand. De i söder tenderar att ha vit sand medan de i norr och väster har svart sant.

Bali är härligt året runt men allra bäst är det på somaren. Vill man resa billigast möjligt är det dock lågsäsong från oktober till april som gäller med undantag för jul och nyår.  Det finns otroligt många hotell att välja mellan, från budgetalternativ till exklusiva resorts med all tänkbar service. Det är också vanligt att hyra villa på Bali.

Resa till Indonesien
Indonesien: Snabbfakta
Passet måste vara giltligt minst 6 mån efter inresan till Indonesien.
Visum krävs. Som turist kan man få ett visum på gränsen giltigt upp till 30 dagar, det betalas kontakt vid ankomsten till flygplatsen. Man kan även söka på ambassaden i förväg.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se