Mor/dotter-semester i London!
Annons
Reseberättelse:

Mor/dotter-semester i London!

(England, London)

Emma framför Big Ben och Houses of Parliment

När dottern fyllde 9 i vintras så fick hon en resa till London av mig, några dagar för bara hon och mig utan "jobbiga lillasyrran" eller pappa.
 
I slutet av januari bar det av. Billiga biljetter med Ryan Air var fixade (550:- totalt känns ju nästan löjligt billigt!) och hotell var bokat för tre nätter. Vi bodde på Best Western Mostyn Hotel, som låg vid Marble Arch precis intill shoppinggatan Oxford Street.
 
Dagarna gick fort men vi hann med en hel del. Vi åkte jättepariserhjulet London Eye och vi var på Akvariet och tittade på fiskar och klappade rockor. Vi var på Science Museeum och tittade på en massa skoj, att det dessutom var fri entré där var inte helt fel.
Vi var och kollade på musikalen the Lion King. Det blev även en hel del shopping och den stooooora leksaksaffären Hamleys besöktes flera gånger. Att gå på Harrods och häpnas över priserna var också skoj. :)
 
Att åka runt på bussarna var också skoj, inte behövs dyra sightseeingbussar när det finns betydligt billigare kollektivtrafik.
 
Vi hade jätteroliga dagar på vår tjejsemester, den uppskattades av både mor och dotter!
 
 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se