Framtidsmuseet, ett semestermål i lagom format
Annons
Reseberättelse:

Framtidsmuseet, ett semestermål i lagom format

(Sverige, Borlänge, Framtidsmuseet i Borlänge, testfamilj)

trampa så kommer något spännande synas!

Coolt när det blir ljud!!

Hur stor kan bubblan bli?

Med stor familj och barn i skilda åldrar kan det vara svårt att hitta bra aktiviteter. När både pappa och mamma jobbar så får storasyskonen ibland rycka in så att det kan bli tid för utflykter ändå. I somras skulle vi vara testfamilj och tanken var att alla skulle följa med, men nu hittade vi inget bra tillfälle när alla kunde åka utan storasystrarna 22 och 24 år fick följa med småsyskonen på 7år på en dag utan mamma och pappa. För enkelhetens skull blev det Framtidsmuseet som inte ligger så långt bort från Leksand som är hemorten. Toppen att kunna ta det lugnt på morgonen och ändå vara i tid tills de öppnar! Väl där fanns det många experiment att testa på. Några lite lättare och andra behövs det några år till för att uppskatta och förstå ordentligt. Vad vi förstått så har de dessutom jobbat på att utveckla konceptet under hösten/vintern så skulle gärna göra ett nytt besök igen. Planetarievisningen var inte riktigt deras grej, men kan bero på att det var mycket spring i benen och då var det svårt att vara så länge på varje sak utan helst skulle allt testas på en gång! Kan rekomendera Framtidsmuseet och det är dessutom skönt med ett ställe där man slipper trängas allt för mycket. Nu har inte alla turen att kunna välja dag när man åker dit, men kan man det så passa på när det är mindre folk så kan man välja experiment lite som man vill utan att behöva vänta på sin tur ;) Storasyskonen hade önskat ett lite nyttigare utbud på fikat, men annars var även de nöjda med dagen. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se