Toppendag på Halmstad äventyrsland
Annons
Reseberättelse:

Toppendag på Halmstad äventyrsland

(Sverige, Halmstad, Halmstad äventyrsland)

Första lördagen i juli var det dags! Äntligen! Vi bodde på Nordic camp Hagön som låg 5-10 minuter därifrån med bil.

Vi var framme vid parken ca 1 timme efter öppning, alltså vid kl 11. Det var jättelite folk. Kanske för der var lite mulet? Inga köer på hela dagen. Gick in och började åka karuseller på en gång. Karusellerna var precis lagom för barnen 7,6 och 4 år. Sedan tog bi kaffepaus. Det fanns flera olika kiosker/fikaställen. Sen gick vi till dinosaurielandet och gick runt och tittade. Barnen tyckte det var intressant. Speciellt med utgrävningsrummet där man kunde gräva fram ett dinosaurieskelett i en stor sandlåda.

små hus från kända sagor fanns också. Man kunde gå in och kika samt trycka på en knapp för att få höra en musiksnutt från sagan. Mycket uppskattat hos barnen. Vi hann också med att bada. Skulle säga att badlandet passar barn i alla åldrar då de har två lite större vattenrutschbanor där man åker i ringar. Medan karusellerna var för lite mindre barn upp till mellan 3-8 år typ.

sen åt vi grillbuffé på Wild west steakhousw som låg på området. 45 kr för barn mkt prisvärt. Fanns tacos och spaghetti och köttfärssås på buffén också.

sen åkte vi mer karuseller, vi åkte alla utom en som var avstängd. Sen åt vi glass från glassbarer där man fick ta kulglass i lösvikt. Massor av olika sorters toppingar/godis fanns också såklart.

avslutade med att spela på chokladhjul och fick med oss 2 kg Marabou hem. Som sagt - en toppendag och perfekt för barn i vår ålder :)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se