Testfamilj Sommarland Själland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Sommarland Själland

(Danmark, Nyköbing Själland, Sommarland Själland)

Vattenlek

Klätterapa

Trafikskolan

Vi tillbringade en fin dag på Sommarland Själland hela familjen. Våra barn är 7, 11 och 14 år och både de och vi vuxna  uppskattade vårt besök och tycker att det passar barn i alla åldrar. Barnen uppskattade det mesta av det de provade. Vi började med några små karuseller innan vi tog lilla tåget för att få en lite bättre överblick av parken.

Barnen åkte karuseller och uppskattade att det inte var några längre köer utan de kunde njuta av åkturerna utan att behöva stå lång tid i kö. Flera av attraktionerna var inte bemannade, men det fungerade bra så länge man var med som förälder. Efter att ha provat flera olika åkattraktioner, bestämde vi att det var dags för mat. Vi åt av pizzabufén vilket passade alla i familjen.

När maten var intagen var det dags att uppsöka Amazonas. Så häri efterhand hade det kanske varit roligare om vi hade haft appen för att styra attraktionerna, men det var en skön åktur ändå.

Sedan var det till slut dags att bada. Barnen hoppade i med stor glädje och provade flera olika vattenrutschkanor och plaskade runt ett bra tag timmar. Vi vuxna tyckte det var kallare inne på Blå Lagunen än i resten av parken och även  vattnet hade kunnat vara några grader varmare så vi upplevde det hela från land. 7 och 14 åringen uppskattade vattenparken mest. Lilla killen som annars är rätt försiktig av sig, vågade helt plötsligt åka även de stora kanorna.

Efter badet var det dags att fika med världens största sockervadd, mycket uppskattat!!! Sedan blev det paddling i den lilla sjön. Dagen avslutades med några fler åk och det blev ett perfekt avslut på dagen då parken började tömmas på folk. Barnen åkte och åkte flera gånger på raken i favoriterna linbanan, trafikskolan och masken. Det uppskattades av alla då det inte var några köer och vi kunde bara njuta.

Helhetsintrycket var att parken svalde mycket folk. Vi upplevde inte att det var mycket folk, förutom möjligtvis i vattenparken. Enda problemet vi hade var att ta oss därifrån. Vi tog tåget dit med enkel biljett och upptäckte när vi skulle hem att det inte fanns någon biljettautomat för att köpa biljett hem. Till slut lyckades vi ladda ner appen för att köpa biljett därifrån. Ett lite stressigt avslut på en annars trevlig dag.

Barnen uppskattade åkattraktionerna och vattenparken mest.
Det vi föräldrar uppskattade mest var att det fanns något för alla, åkattraktioner, vattenpark och sedan även möjlighet till kanotpaddling allt på samma ställe.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se