Reseberättelse Krokodille Zoo
Annons
Reseberättelse:

Reseberättelse Krokodille Zoo

(Danmark, Eskilstrup, Krokodille Zoo)

Vi åkte dit i slutet av augusti och efter semestertider, de var rätt litet och vi gick igenom detta på ca 30 min.

De hade de flesta grejerna inomhus med nån krokodill och sköldpadda utomhus. Vi var där med en 1 åring och en 3åring och båda tyckte de var roligt och intressant men de hände inte så mycket utan djuren låg mest och "sov".

Barnvagn är inget att rekommendera där inne då det funkar ibland på "broarna" men sen var de väldigt trångt och dålig mark. Luften därinne kan man jämföra med universeum i göteborg, (väldigt varmt och dålig luft). Vi trodde de var större men som sagt man gick igenom detta ganska fort så från sverige tar resan längre tid än besöket.

Roligt att se de stora bjässarna men knappt värt att enbart åka dit för. Planera gärna in nått mer om ni ska hit. De hade även program under dagen men eftersom vi var där så kort tid så tog vi bara första grejen som man fick klappa en ödla.

De såg ut att bygga ut så kanske blir mer att titta på framöver. De hade ingen fika eller mat eller nått sånt där utan enbart glass så ta med eget om man stannar längre stund. 

Båda barnen var nöjda som sagt men jobbigt med lång bilresa.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se