En dag i Vilda Western
Annons
Reseberättelse:

En dag i Vilda Western

(Sverige, High Chaparral)

Vi har spenderat en magisk dag i vilda western! Redan inför grindarna har man tagit klivet långt tillbaka i tiden och befinner sig på öppna gator med pangande pistoler vart man än gå.  

I denna värld finns något för hela familjen. Det blev en dag fylld av mysiga promenader i byarna, underhållande shower och massvis med lek. En sådan miljö får inte bara barnens fantasi och lek att kicka igång utan även de vuxnas! 

Vi testade att rida på hästar, skjuta pilbåge, åka båt, se på teater, leka indianer och cowboy och hade verkligen en toppendag! 

Efteråt frågade vi barnen vad som var roligast men då alla aktiviteter fick tummen upp så kunde dom inte välja ut något som var extra roligt. Det enda som var tråkigt med dagen var att åka hem! 

Showerna höll en hög kvalitet och underhållning, stort plus att Zorro, lucky Luke och alla andra tog sig tid efter att prata med barnen och bjuda in till lek! 

Tack High Chaparral för en toppendag!!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se