LASERDOME, KRISTIANSTAD
Annons
Reseberättelse:

LASERDOME, KRISTIANSTAD

(, Kristianstad, Laserdome Kristianstad)

Laserdome Kritianstad

Vi blev utvalda att som testfamilj få prova på Laserdome.

Vår familj består av pojke 10år, flicka 8år, pappa och mamma.

Besöket på Laserdome började med att vi fick en pedagogisk genomgång om hur man spelade och var man skulle skjuta på västen för att få poäng. Efter det visades vi spelplanen, då vår familj bara består av fyra individer valde vi att spela på halvplan. 

Första omgången spelade vi två mot två (20 minuter). Det var så kul och hela familjen var glatt överraskade över hur roligt det var men också att det var jobbigade än vi trodde, så det blev en snabb vätskepaus innan omgång två påbörjades. 

Omgång två (20minuter)  spelade vi var för sig, det spelformen var lite tuff för vår åttaåring (så mamma och flicka teamade ihop sig lite).. 

Det var rökmaskiner, blinkande ljus och mörkt inne i spelhallen, men vi tyckte inte det var läskigt utan vi tyckte bara det var en häftig atmosfär. 

Vår spelvärd var pedagogisk, rolig och helt enkelt rätt man på rätt plats. Barnen förstod vad de skulle göra och de var så nöjda med sin dag. 

 

Betyg från barn, 10 år

Här vill jag ha mitt kalas! Detta vill jag göra snart igen!

Betyg från barn, 8år

Jag vill också ha mitt kalas här och jag vill spela igen imorgon! 

Vi kan verkligen rekommendera att spela Laserdome med barn, det var så himla roligt! Men svettigt, ta gärna med en tröja extra att byta om till efteråt och så vatten att dricka så klart.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se