Bounce Stockholm
Annons
Reseberättelse:

Bounce Stockholm

(Sverige , Stockholm, Bounce)

Hoppa!

Studs!

Ingången

De två bröderna på 4 respektive 6 år hade längtat på dagen skulle komma! Att få testa Bounce var efterlängtat och spännande och vi hade valt att inte söka efter andra recensioner på nätet innan vi for dit. Timmen man får spendera blir snabbt svettig och de vuxna blev lite smått illamående inte långt in på timmen. Barnen upplevde att de fick vänta en del i kö för att få hoppa i de ”långa” studsmattorna samt att stora barn tog över mycket och inte gav plats. Vi var de yngsta barnen under just den här timmen och upptäckte att ett spännande område på Bounce inte gick att upptäckas då längden inte fanns på någon av barnen. Barnen var glad att få ha upplevt Bounce men kommer nog välja ett vanligt lekland om rörelse inomhus står som aktuellt igen!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se