Pettson och Findus, Julita Gård
Annons
Reseberättelse:

Pettson och Findus, Julita Gård

(Sverige, Katrineholm, Julita Gård)

Vi tillbringade en het dag på Julita Gård. Och med vi så menar jag mamma, pappa, son på 5 år och dotter på 1 år.

Det var första gången vi besökte Julita och vi älskade det. Jag hade hört en del om Pettson och Findus innan, men trott att de kanske kom på besök några minuter då och då och kanske spelade någon teater. Jag hade fel. De kom vid 11.30 och i flera timmar (vi åkte vid kl 15.00) så lekte de med barnen. Sjöng, hittade på lekar, letade efter Mucklor etc. Min son, som annars inte är så sugen på att leka utan oss föräldrar, lämnade oss när Pettson och Findus kom och så såg vi inte honom på hela dagen, han hade så kul!

Innan Pettson och Findus aktivitet började hann vi leka i Pettsson hus och de leksaker som fanns runtomkring, väldigt mysigt.

Det fanns också ett lekrum en bit bort som var inredd som en gammal bod, med en kossa, lite butiksgrejer etc och där tyckte dottern om att vara.

Enda negativa var att det inte fanns så mycket i matväg. Vi hade med mellis men tänkte äta på plats. Det blev en dyr historia och för de i vår familj som är vegetarianer var utbudet minst sagt skralt. Så att ta med ALL mat rekommenderas!

Julita Gård ska vara en fin herrgård, men trots att vi var på plats i fem timmar så hann vi inte se gården, vi fastnade hos Pettson och Findus och det tycker jag är ett strålande betyg! Rekommenderas!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se