Familjedag på Bakken
Annons
Reseberättelse:

Familjedag på Bakken

(Danmark , Dyrehaven, Bakken)

Vi åkte i Augusti iår tåg till Bakken i Danmark. Det gick väldigt smidigt att ta sig dit, barnen hann bli riktigt förväntansfulla under tiden.

Väl där promenerade vi en bit för att komma till ingången, hämtade ut dem fina armbanden (vår ena son vägrade ta av sitt på över en månad) Vi kikade igenom kartan och barnen pekade ut några attraktioner dem allra helst ville hinna med.

Det va en bra dag vi va där, inte mycket folk alls och inga köer till någon attraktion vilket va perfekt för våra barn på 3år, 5år och 6år. Stora sonen ville prova på Ulven ganska direkt, en attraktion som verkligen fick oss att hålla i både hattar och glasögon. Trots det så var det inget som skrämde honom från att åka mer, snarare tvärtom.

Vi stannade till vid en kiosk och köpte glass, väldigt omtyckt. Grodorna blev en stor favorit för alla tre, även kaffekopparna. Lillasystern på tre år va modig nog att åka spöktåget med mig, hon skrattade gott hela vägen runt, frågan är väl om det va åt sin livrädda mamma eller åt allt läskigt vi såg.

Vi slog oss ner på restaurang Bakkens Perle där vi njöt utav en fantastiskt god lunch. Efter det traskade vi vidare och åkte karuseller om och om igen. Vi hamnade även i den mysiga "julhörnan" där vi stannade till och lekte en stund, en magisk plats. Till sist blev det dags för en paus med sockervadd och churus, ett självklart val på nöjesfält.

Trötta i benen och kittliga i magen begav vi oss mot tåget hemåt och på hela tågresan hem pratades och skrattades det i massor om vilka upplevelser dem vart med om och tyckt vart roligast. Det vi mest av allt är nöjda med är helt klart att det fanns så mycket för våran minsta så hon kunde haka på brorsorna. Bakken kommer definitivt att vara ett måste på vår nästa sommarlista.

Länktips: Åkattraktioner | Mat och dricka | Planera ditt besök | Biljetter och priser | Hitta till Bakken

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se