Äventyr och spänning
Annons
Reseberättelse:

Äventyr och spänning

(Sverige, Linköping, Prison Island Linköping)

Vi är en familj på fyra, 2 vuxna och två barn 9 och 11 år gamla. Vi hade laddat för besöket på Prison Island i veckor!

Vi kom fram till Linköping, svidade om till gympakläder, fick lite instruktioner av personalen och sen var det dags att köra. Jag hade varit på Prison Island ett par gånger innan i mitt jobb med ungdomar och var osäker på om våra barn var stora nog att klara utmaningarna och tycka det var roligt. Efter att ha testat de första cellerna var oron borta och vi sprang runt som tokar i tre(!!) timmar.

Mycket svettigt, en del celler var aningen svåra. Balansen i svårighetsgrader mellan cellerna var ändå väldigt bra, både i fysisk och klurighet. En del celler fick vi göra många gånger innan vi listade ut hur lösningen skulle se ut.

Personalen var otroligt hjälpsamma. Det fanns fika till rimliga priser att köpa när vi behövde pausa. Mycket bra att man bokar tid så man slipper trängas och köa.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se