Jump
Annons
Reseberättelse:

Jump

(Sverige, Malmö, Trampolin park)

Vi var på jump i Malmö med barnen Tyra (10år), Svante (7år), Majken (3år)

 

Besöket var mycket uppskattat av alla tre! Men jag hade inte rekomonderat att åkt dit med endast 3åringen, Men de funkade bra och ha med henne där och hon kunde roa sig samtidigt som syskonen hade skoj. Barnen på 7år & 10år klarade sig helt själva. Men vi vuxna hade lika skoj som dom. 

i Cafeterien kan man sitta och hålla koll på barnen när de hoppar med mycket bra översikt över ”parken”

Parken i sig va inte stor men om de skulle varit större hade de varit svårt och ha koll på sitt barn. Jag uppfattade de som positivt att de va litet.

Vi vann biljetter så hade möjlighet att hoppa hela dagen. Men 60min räcker gott och väl trots vi körde 1,5h för att komma dit.

tips: med tag vatten flaska, mjuka och tunna kläder då barnen blir varma.

hela upplägget i parken var bra, förvaringsskåp mm fanns.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se