Roligt, svettigt, utmanande för lite äldre barn och vuxna
Annons
Reseberättelse:

Roligt, svettigt, utmanande för lite äldre barn och vuxna

(Sverige, Halmstad, Prison Island, Halmstad Aktivitetscenter)

Tavla utanför cellen

Vi var en vuxen och två 12-åringar som åkte till Halmstad för att gå på Prison Island. Aktiviteten liknar fångarna på fortet, med celler man går in i för att lösa uppdrag. Utanför varje cell finns en skylt där man får en ledtråd hur fysisk, klurig eller svår utmaningen i cellen är. Man får också en indikation på hur många man behöver vara i varje cell för att kunna lösa uppdraget. Det var väldigt spännande och puls och adrenalin var på toppnivå. Det blev många skratt, men för oss blev det tyvärr lite för svårt. I många av cellerna hann vi inte förstå vad vi skulle göra innan vi blev "utkastade" och när vi förstod hann vi inte utföra uppdraget på utsatt tid. 

Det blev inte poäng på många celler för vår del och barnen var lite besvikna över det. Vi hade en timme på oss och vi var inne i alla 21 celler på den tiden, men de allra flesta klarade vi inte, vi fick bara poäng från 3 av cellerna.

Det var ett roligt ställe och jag tror att om vi hade varit en vuxen till, eller om vi haft med oss ett äldre barn också, så hade vi känt att vi klarat utmaningarna. Vi kommer tillbaka och försöker igen!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se