Fanstastisk familjeutflykt bland små och stora vilda djur!
Annons
Reseberättelse:

Fanstastisk familjeutflykt bland små och stora vilda djur!

(Sverige, Hunnebostrand, Nordens Ark)

Fina kattdjur på Nordens Ark

Vi valde att besöka Nordens Ark lite utanför högsäsong, en kall och fin Novemberdag. Med lite extra kläder, vantar och mössor så var det underbart att vara ute hela dagen bland små och stora djur.

Vi började dagen med at se på matning av vildhundar tillsammans med en mycket engagerad guide, vilket var en bra start på besöket. Där efter bjöd leoparderna på show när det vandrade runt och röt högt åt varandra.

Eftersom löven fallit från träden så var det lätt att se de flesta djur, de skygga vargarna fick vi bra spanläge på och fick se en hel flock.

De ståtliga tigrarna var hjdpunkten bland djuren tyckte både barn och vuxna. Vi om väldigt nära och de var så häftiga!

I parken fanns gott om platser att äta medhavd fika eller mat på, dock såhär års fanns inga andra serveringar öppna än huvudrestaurangen.

Runt om i parken finns rolig små aktiviteter, som att springa på tid och jämföra med olika djur, styrketest att jämföra med tigrarnas styrka. Väldigt uppskattad var en hederlig trägunga, som var väldigt hög, även av våra lite större barn.

 

Vi var väldigt nöjda med vårt besök och rekommederar Nordens Ark! Parken passar för famijer med barn i olika åldrar.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se