Somriga utomhusaktiviteter för alla med leklust
Annons
Reseberättelse:

Somriga utomhusaktiviteter för alla med leklust

(Danmark, Marielyst, Fun & Golf Park)

Äventyrsgolf

Stora ytor och tydlig skyltning

Fotbollsbiljard -en av många roliga aktiviteter

Golf & Fun Park har en massa roliga aktiviteter för familjer eller vilka sammanhang som helst. Här kan man utmana varandra eller bara leka förnöjsamt med allt från Äventyrsgolf, Baseball, Golf, Fotbollsbiljard till Segway och mycket mer. Lätt att parkera och inga problem att hitta hit!

Vi tog oss an uppdraget med lekfullhet och trotsade värmen denna augustidag.

Vi fick prova en aktivitet men när vi ändå var där provade vi såklart lite mer än så. I informationsluckan var de mycket hjälpsamma. Här kunde man köpa dricka och mackor och biljetter till allehanda aktiviteter. När vi var där kom det folk med en jämn tillströmning men inte alls trångt då ytan är stor och aktiviteterna många, så ingen väntetid alls. Något som var praktiskt var att de höll med grillar om man hade med sig något att grilla och annars fanns det att köpa där.

Fotbollsbiljard var på en stor biljardbana med fotbollar precis som det låter och det var riktigt roligt men lite klurigt med precisionen.

Sen satsade vi på Segway! Personalen var riktigt noga med instruktionerna och visade noggrant hur och var man skulle köra. Här var vi alla åldrar på vår lilla tur med den yngsta i vår tropp på tio år så gick det galant. Frågan är om inte de små med sin balans snappar det här snabbare än en dela av de vuxna. Vi körde på en stig i omgivningarna  och det var så roligt! Hjälmar på såklart och sen efter turen låste man fast Segwayen igen vid informationen. Man kunde prova golf här men vi häll oss till Äventyrsgolf som var en riktigt fint uppbyggd minigolfbana där vi utmanade varandra.

Några i sällskapet provade även Baseball som man gjorde i en Basballcage som var sluten. Bollarna kom i en enorm hastighet 105 km/h eller för barn 75 km/h. Här får vi nog säga att det inte är för alla. För barnen blev lite ledsna och rädda och fortsatte inte. Det var svårt att vara beredd på en boll med den farten som kommer rakt emot en och extremt svårt att träffa med baseballträet även för de vuxna.

Men på det stora hela så rekommenderar vi Golf & Funpark som en härligt lekfull dag tillsammans. Det fansn väldigt många olika aktiviteter men vi provade bara en handfull och var nöjda så. Vi tog god tid på oss och skrattade gott och fikade i solskenet. Det fanns flera picknickplatser att umgås på och ville man kunde man köpa fika och glass på plats om man inte hade med sig picknick.

Som ett sommarland om man vill ha en heldag här och umgås tillsammans eller om man åker hit för en enstaka aktivitet. Vi provade inte de aktiviteter som var för de allra minsta men de såg ut att trivas fint

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se