Boda Borg Torpshammar
Annons
Reseberättelse:

Boda Borg Torpshammar

(Sverige, Torpshammar, Boda Borg)

Vi åkte två familjer 4 vuxna och 4 barn på 9, 12, 13 och 16 år till Boda Borg i Torpshammar. Vi delade upp oss i två lag och tävlade mot varandra. Rummen är markerade med olika färger för att visa svårighetsgrader. Vissa rum kräver mer fysiskt medan andra är mer kluriga. Det fanns rum och utmaningar som passade alla i vårt sällskap. Vi var där måånga timmar och samlade i hop 15 stämplar vilket vi var mycket nöjda med. Det är både roligt, utmanande, krävande och efter en dag på Boda Borg är man helt slut i både kropp och huvud.

Vissa rum gjorde vi många gånger innan vi klarade dem medan andra fixades på första försöket. Kör man fast helt kan man fråga personalen och få en ledtråd.

Det fanns korv, toast, dricka, godis mm att köpa på plats men vill man ha rejälare mat rekommenderar vi att ta med matsäck. Det finns sittplatser och grill ute samt ett rum inomhus att äta matsäck i. De har värdeskåp där man kan låsa in nycklar, telefoner mm och det finns knäskydd att låna om man vill ha det.

Jättetrevlig och hjälpsam personal och ett fantastiskt ställe att tillbringa en dag på.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se