Disneyland
Annons
Reseberättelse:

Disneyland

(Frankrike, Paris, Disneyland )

Disneyslottet

Vår familj bestående av mig, min fru och våra två flickor på 12 respektive 6 år besökte Disneyland 28-29 maj 2019. Vi la en dag på Disneyland och en dag i den andra parken, Disney studios.

Vi tänkte att åker vi innan semester och sommarlov börjar så är det mindre folk. Det var det säkert med men det var ändå mycket folk, vilket resulterar i långa köer till precis allt.

Vad Disneyland har som jag inte har sett på någon annan nöjespark än är att det finns en QR kod på biljetten som man använder till att få en tid till attraktionerna istället för att stå i långs köer. Detta fanns bara på dem största attraktionerna. ( man kan säkert de vilka på deras hemsida). Det som var unikt var att det ingick i det vanliga biljettpriset. Man kunde såklart köpa till andra fastpass som ger en omedelbar förtur i kön. Dem attraktionerna som det var längst väntetid på var Peter pans flight på Disneyland och Hollywood tower hotel samt Råttatouille på Disney studios. Så ett tips är att ta biljetter till dessa först.

Ett annat tips är att ladda ner deras app. Där kan man se väntetider till alla attraktionerna, närmaste toaletter med mera.

 

prismässigt så är det som på alla nöjesparker. Allt är relativt dyrt. 

En lunch för oss fyra bestående av 3 varmkorvar, en chicken Nuggets och två mellan cola kostade ca 600 svenska kronor.

Så till nästa dag så gick vi in i affären vid tågstationen och köpte baguetter, några kakor och dricka istället. Kostade cirka 150kr istället.

Dem har parad varje dag kl 17.30. Vill man ha bra plats och kunna få några high rives från karaktärerna som går förbi så får man ta plats säkert en timme innan. Vi tog plats 40 minuter innan det började och vi kom ändå några rader bak.

Överlag så är det en jättemysig park som vi alla tyckte om men väntetiderna drog ner helhetsupplevelsen.

 

hoppas att detta var till något hjälp ???

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se